Предварително за интервюто

Предварително за интервюто
08-02-2024г.
0
Емил Йотовски

(Рядко в историята на света като кажеш „интервюто“ и всички знаят за какво става въпрос.)
Едно време лошо образованите майки казваха на децата си: Не си пипай пишката, защото ще ослепееш.

Днес аз ви казвам същото – Не гледайте това интервю.

Ако сте свободомислещ човек извърнете поглед и не гледайте. Ако сте умен – не гледайте. Ако сте либерал или поне демократ – не гледайте. Ако сте на хранилката на някоя мулти компания – не гледайте. Ако сте слабохарактерен отхапете си ръката, която ще го потърси. Ако сте християнин, мюсюлманин или будист – не гледайте, не гледайте, не гледайте. Ако искате на публичен дом идете, но си пазете касовата бележка за да ви възстановим парите.

Ако мислите да го гледате – не мислете. Ако дори частица от интервюто случайно ви попадне пред очите трябва да знаете, че ще умрете в адски мъки. Ще ослепеете, ще ви изсъхнат ръцете. Няма да отидете в рая. Душата ви ще бъде трижди прокълната. Децата ви ще се отрекат от вас дори и да нямате такива. 
Ако имате поне една молекула мозък – не гледайте. Избодете си очите. Изтръгнете си ушите. Идете в гората за гъби. Оставете се да ви изядат вълците. Нахлупете си някоя овехтяла маска от ковид идиотията и не я сваляйте цяла седмица. Хвърлете се под трамвай, тролей или от петия етаж минимум, но не гледайте.
Не гледайте! Не гледайте, защото ще ослепеете! И не само вие, ами вие и всички, които обичате.
И за финал не знам как е на нов говор анатема, но анатема.

© 2024 Lentata.com | Всички права запазени.