ПЪЛЕН ПОТРЕС!

ПЪЛЕН ПОТРЕС!
20-08-2023г.
0
Гост-автор

Страхил Ангелов:

Йорданка Фандъкова, в качеството си на кмет на Столична община, обяви публично, че пострадалата и обрана жена в Княжеската градина, пред паметника на съветската армия, едва ли не си е получила заслуженото, защото нямала право да бъде там след 22 часа! 

С две думи кметицата по никакъв начин не намира поведението на тези, които са извършили престъпление за укоримо и счита, че гражданите бидейки навън, в центъра на града след 22 часа е напълно нормално и справедливо да бъдат нападани и ограбвани! 

Фандъкова - поборница срещу насилието над жени и радетел за незабавното приемане на Истанбулския пасквил, демократ и либерал по душа! 

Би било най-добре да се срещне с извършителите на вандалщината и да ги поздрави за стореното - може и на някой да му присъди звание "почетен гражданин".
Тази жена напълно се срина. Явно има спешна нужда от намеса на екзорсист!

Идете и пак гласувайте за тези наесен, за да ви бият и ограбват и след 20 часа, че сега това се случва по-късно и някои може и да си легнат, което ще ги лиши от възможността да се насладят на приятните емоции, които столицата предлага за гражданите си!

© 2024 Lentata.com | Всички права запазени.