Синдромът на малката мишка

Синдромът на малката мишка
18-08-2023г.
0
Гост-автор

Еманацията на борбата срещу ПСА се е изразила снощи, чрез факли, димки, надписи върху паметника, нецензурни думи и реплики, съборени палатки.

Огромна част от "демократичната" общност се възхищава от това "геройство" на 20-30 души, щото реално на възхитените няма да им стиска да пуснат димка пред паметника даже  в нетрезво или безпаметно състояние. Толкова са им възможностите. 

Синдромът на малката мишка, която се радва на всяко противоестествено явление, само да не е около собствената и дупчица, и да е угодно някак на мишите въжделения.

Фенове на Левски били, пишат. Дано ръководството на ФК Левски, а и самите фенове на Левски, истинските, се разграничат от постъпката, защото се оказа, че тя върви ръка за ръка с няколко дърпани и влачени жени, както и откраднати дамски чанти с пари и телефони.

Сигурен съм, че феновете на Левски не са опрели до две откраднати чанти и няколко мобилни апарати, нито пък защитават върховните идеи на "демократичната" общност, докато се саморазправят с жени.
Не им отива. Не.

"Феновете" от снощи също така трябва да знаят, че когато на "демократичната" общност потрябват виновници за някое ужасяващо деяние (дано не се случва), те ще са първите, които ще бъдат употребени. Така действа тази "общност" от най-безпородни и жалки създания.

© 2024 Lentata.com | Всички права запазени.