Още една долна манипулация...

Още една долна манипулация...
25-08-2023г.
0
Гост-автор

Още една долна манипулация на прикриватурата по въпроса с данните от снимките с кюлчетата и пачките. Ето какво четем:

“По делото са събрани доказателства за това, че снимките са подправени. Експертизите установяват подправка в метаданните им и констатират несъответствия в изображенията, които обосновават предположение за манипулиране и поставят под съмнение истинността на направените копия на снимковия материал. (Пример - файл MG_7777.JPG - съдържа дата на заснемане 25.09.2017 г.,  а метаданните са били променени с дата 22.07.2024 г., която все още не е била настъпила към момента на публикуването на снимката - 17.06.2020 г.)”

Нашата експертиза с Иван Бакалов показа недвусмислено, че с редактирането на метаданните  НЕ Е ЗАЛИЧЕНА оригиналната дата на снимката, която е 25 септември 2017 в 15 ч. 18 м. 23 с. Но за да открием тази дата влязохме дълбоко във файла, което явно експертите на прокуратурата не са направили. Важно е, че само 9 секунди по-късно е направена друга снимка, на която не са модифицирани метаданните и си носи оригиналната дата и час.

Тази очевидна дивотия, изръсена от сарафовата кантора, поставя под съмнение всички други твърдения, върху които почива прекратяването на досъдебното производство. Да публикуват всички експертизи, за да видим колко са меродавни!

© 2024 Lentata.com | Всички права запазени.