"Ню Йорк пост": Байдън се спъна два пъти при качване по стъпалата към сцена във Филаделфия

14-10-2023г.
0
Лентата

Президентът на САЩ Джо Байдън се спъна два пъти вчера,  докато се изкачваше по стъпалата към сцената във Филаделфия, преди да каже на публиката си, че терористите от "Ал Кайда" изглеждат "неопетнени" в сравнение с тези от "злото" движение "Хамас", съобщи "Ню Йорк пост"".

Първоначално 80-годишният президент се спъна, когато започна да изкачва малкото на брой стъпала към сцената, а след това залитна напред, при което имаше опасност напълно да загуби равновесие, което напомни за инцидента с него по-рано тази година по време на церемонията по откриването на Академията на военновъздушните сили.

След като възстанови равновесието си, пише вестникът, Байдън той театрално се хвана с двете си ръце за парапета и се втренчи в публиката, преди да се изкачи на трибуната и да даде неочаквана оценка на глобалната терористична мрежа, извършила атентатите от 11 септември 2001 г., при които загинаха 2977 души в САЩ.

"Тези момчета карат "Ал Кайда" да изглежда неопетнена. Те са чисто зло", каза Байдън, имайки предвид палестинската джихадистка организация, която управлява ивицата Газа. "Както казах от самото начало, не се заблуждавайте,  Съединените щати стоят на страната на Израел".

Източник: БТА

© 2024 Lentata.com | Всички права запазени.