Никога не е имало война в САЩ, но никога не е имало война без САЩ

Никога не е имало война в САЩ, но никога не е имало война без САЩ
20-10-2022г.
0
Гост-автор

Николай Чобански:

Те бяха планирали всичко, започвайки през 2014 г. с преврат.  

Години наред те печелеха от тази земя, като насаждаха своите мултинационални компании да управляват най-важните ресурси.  Те поставиха основите за създаване на нова война и използваха нацистите.  

Тъй като те са такива, когато трябва да дестабилизират една държава и да създадат условия да направят бъркотия, те използват най-крайните и насилствени маргинали.  

Ние в Италия трябва да знаем нещо за това, би било достатъчно да проучим матриците на най-кървавите кланета като това на гарата в Болоня, Пиаца дела Лоджия или убийството на Алдо Моро, само за да назовем няколко.  

Те са такива, щом усетят риска, че влиянието им е дори минимално застрашено, действат безскрупулно.  

Неслучайно поставят основите на нови бъдещи конфликти, вижте само как се държат в Иран и Тайван.  

Те правят това, което са правили от векове, подготвяйки войни чрез дестабилизация, провокации и арогантност.  Довеждат до гнева онези, които смятат за врагове, а ако ги няма ги създават от нищото.  

Правили са го (от поне 50 години) с Русия, правят го сега с Китай и с Иран.  

Скоро те ще добавят Саудитска Арабия и Обединените арабски емирства. Но внимавайте, те не го правят, защото искат да защитят населението на тези държави, те го правят, защото тези правителства не се съобразяват с техните диктати. И го правят, като се крият зад смокиновото листо на човешките права.  

Видяхме колко голям беше интересът към свободата и правата на жените, видяхме го особено в Афганистан.  

За да направят всичко това, те използват най-голямата пропагандна машина в света, която е толкова фина, мощна и дори ангажираща, че затваря умовете, изцежда сивото вещество и "демократично" заглушава несъгласието благодарение на мегафоните, монтирани в техните колонии. Като Италия.  

Те са такива, свършват износа на демокрация от една страна и започват да го изнасят в друга.  

Винаги го правят с кръвта на другите, но винаги с оръжията си.  Няма да е случайно, ако най-големите оръжейни компании се окажат на тяхната окървавена земя.  

Те са такива, виждат войната като средство за поддържане на статуквото и благоденствието си, използват войната като основно външнополитическо действие.  

Без войни те биха се провалили и не биха могли да оцелеят именно защото са изградили държава, която се издържа благодарение на експлоатацията на всички световни ресурси в ущърб на онези населения, които не са имали силата, да не говорим за щастието да могат да се защитават  Те са такива, грабят и грабят целия свят откакто са се родили. 

Историята е следната, искаш или не: никога не е имало война в САЩ, но никога не е имало война без САЩ! 

/От стената на Niki Cresci/
(Джузепе Саламоне)

© 2024 Lentata.com | Всички права запазени.