Никой не е господар на народ, който знае и тачи корените си и е готов да защити земята и Рода си

Никой не е господар на народ, който знае и тачи корените си и е готов да защити земята и Рода си
07-01-2024г.
0
Гост-автор

Вчера българите реагираха на стартиралата на 12.12. 2023 г. агресия по окончателното изкореняване на материалните носители на вековните ни връзки с руските народи. 
В десетки градове нагазиха в студените води за да танцуват Божествено древно хоро! 
Това беше великолепна манифестация на Българския дух и преклонението му пред изначалната същност на Водата, която е основната носителка на паметта на Времето и Пространството. Няма по добро доказателство за силата на един народ от това, да се поклони  и слее с Водата, благодарение на която въобще съществува животът на тази Земя. 
Независимо как се нарича празника, на какъв светец е посветен или на свещен предмет, мистериалното свързване на Тялото, Душата и Духа с изначалието на Водата е основа, която може да понесе величието на Българския народ. И колкото и да наричаме  народ ни заспал, мъжете на този народ  могат  на този ден да облекат традиционната си носия  и да нагазят в ледените води, за да отдадат вярата си и почерпят силата от най-необикновеното начало на планетата - Водата!
Някои от тях носеха на раменете си малките си синове и когато глухия тътен на тъпана отмерваше тактовете на Българското хоро, от корените на родовете им тръгваха мощни вълни към клоните и ластарите.  
Тази инициация с Вода, която спонтанно се проведе в десетки населени места е отговор, който нито един модератор, манипулатор и евролиберал не може да осъзнае и да осмисли мащабите й и значението за добруването на народа ни. 

Плановете им за унищожение на всичко българско и подмяната му с псевдо ценности  и откровено античовешки принципи, ще си останат само ялови напъни на флексове и патешко крякане по чужди медии, настанили се трайно в ключови места, като Национално радио, Национална телевизия и Софийски университет. 
На юбилея си говорих за неща, които не публикувах на стената си, но едно от тях беше за асиметричния отговор на българския гений. И веднага на следващия ден всички станахме свидетели на Божественото хоро!
Бъдете здрави, силни и непоколебими! Никой не е господар на народ, който знае и тачи корените си и е готов да защити земята и Рода си!

© 2024 Lentata.com | Всички права запазени.