Тия не могат един бюджет да направят и един Шенген да договорят нормално, но ще се опитат историята да пренапишат...

Тия не могат един бюджет да направят и един Шенген да договорят нормално, но ще се опитат историята да пренапишат...
06-01-2024г.
0
Тихомир Чергов

Карбовски пръв засегна темата (както винаги) с паметника на Шипка. Щяли да го реставрират, реставрацията щяла да бъде ТРИ ГОДИНИ, през което време няма да се допускат никакви посетители в целия район около паметника.

За пръв път чувам три години да се прави реставрация на паметник. Може да звучи конспиративно, но всъщност е много логично: за да заличиш историческата симпатия към Русия, трябва да изтриеш всички спомени и монументи на Освобождението. "Моча" е просто едно лесно начало и възможност да се удовлетвори дивия седесарски 90-тарски нагон, но той не решава проблема с българската симпатия към Русия, защото тя няма нищо общо със "съветската армия". 

Логично е да се опитат да направят тази "реставрация" перманентна, така че постепенно хората да се отучат изобщо от навика на 3-ти март да ходят на Шипка. 
Интересно ми е как банда некадърни и неособено интелигентни педали, които управляват временно България и представляват неповече от 1/10 от населнието ще успеят да заличат българската историческа памет. 

Тия не могат един бюджет да направят и един Шенген да договорят нормално, но ще се опитат историята да пренапишат....

© 2024 Lentata.com | Всички права запазени.