НАЙ-НАКРАЯ ЕВРОПРОКУРАТУРАТА ДА ЗАПОЧНЕ ДА РАБОТИ. ОТ СЕБЕ СИ. ТЕЛЕИЗМАМАТА.

НАЙ-НАКРАЯ ЕВРОПРОКУРАТУРАТА ДА ЗАПОЧНЕ ДА РАБОТИ. ОТ СЕБЕ СИ. ТЕЛЕИЗМАМАТА.
12-02-2024г.
0
Степан Поляков

За пет години в "Офиса" европрокурорката Кьовеши и дванайсетте й заместници не са открили нито една злоупотреба с евросредства. Нито една! 

В целия проклет Евросъюз. Няма къщи за тъщи в България, няма гръцка евродепутатка и баща й с куфарчета пари на пъпа на Брюксел, няма Катаргейт с десетки замесени еврочиновници. Няма и препродажба на европейско оръжие от Украйна за Хамас. Няма ги всички, изчезнали стотици милиарди. Нищо няма. А, да, веднъж показно тарашиха някаква автокъща, тип-Дупница, край Мюнхен. Докъде го докараха, обаче... 

Въпреки налудно високите си заплати, които са двайсет-трийсет пъти по-високи от на обикновените европейци, евродепутати, еврокомисари дори не еб@ват да ходят на "работа". Каква работа,друго въпрос. Което също би трябвало да е злоупотреба с евросредства. Нали за това бе създадена свръхбюджетната Европрокуратура.  Да преследва и разнищва злоупотребата с евросредства. 

В крайна сметка, никой няма представа за какво получават по петдесет хиляди евро самите европрокурори. Ако пратят мен или някой друг случаен човек да ги разследва тях, точно след десет дни фермерите и всички останали из Европа  ще излязат на улицата с багерите, за да искат връщане на... смъртното наказание. 

Да вярваш в Европейския съюз означава да си на акъла на ония, които мЕтат пари през балкона. А глашатаите на евроценностите са обикновени телефонни, а... телеизмамници. Ваш, Рубльов.

© 2024 Lentata.com | Всички права запазени.