Накъде се е запътил тоя народ?

Накъде се е запътил тоя народ?
20-10-2022г.
0
Ивайло Шопски

Учителите искат ,,командировъчни" от частни туристически фирми за да заведат децата си в музей или на алкохолен туризъм в частен хотел ( докато държавните бази се рушат ). Фирмите тези ,,командировъчни" вземат от родителите, но пък не забравят директорите.
Лекарите вземат процент ( често под формата на почивка в чужбина) за да предписват лекарствата и добавките на определена фирма, които често са по-скъпи или ненужни.
Служителите и администрацията се чувстват претоварени, неоценени и са крайно демотивирани от липсата на перспектива и ниското заплащане.
Младежите, които винаги са мечтали да бъдат мутри се реализират в МВР , а в армията всеки с чест и мнение е смилане в аморфна маса от безразлични послушковци.
Политиците,  които твърдят че са в НС за да служат на народа взимат възнаграждение за това, 
което е аморално и нелогично. Говорят дълго, нищо не казват, нищо не вършат и не спазват обещанията си, но са там за да ни служат. Опитате ли се обаче вие, техните избиратели да се обърнете към тях, откривате колко добре са пазени от вас.
Като прибавим, че национален идеал ни е да се отървем от някой кредит, а приоритет на какво да се отопляваме тази зима, какво излиза?
Хайде стига вече!
Последната битка за България започна!
НБ Бащино огнище няма да остави нещата така!

© 2024 Lentata.com | Всички права запазени.