Лена и СИЕ бая има да гонят Слави и екипа му

Лена и СИЕ бая има да гонят Слави и екипа му
08-01-2023г.
0
Гост-автор

Христо Гешов:

Ама много тънкообидни ще дойдат от ПП - чувствителни, раними. То правилно е казал народът “истината боли”, а тя не отърва на всеки. 

Изслушах песента за Лена три пъти, много внимателно и я споделих на стената си. Много внимателно изчетох и споделената автобиография на въпросната Лена и обективно да попитам, щото не разбрах, кое в цялата тази песен обиди Лена? Къде в песента певците и авторите на текста оспорват съответната и автобиография?

В тоя ред на мисли трябва да вметнем две неща: 

1. Всеки може да е учил и завършил какво ли не, къде ли не, но… практиката му в съответната сфера да е показателна, че не става! И Киро бил завършил нещо си в Харвард, но не може да измънка едно правилно изречение нито на български, нито на английски! Да не говорим, че същият наруши Конституцията на страната и освен за Украйна не знам друго какво е направил!!!! Именно него и компанията му, замеряха на Шипка с викове “оставка”!
2. Хумористични песни или иронизиращи такива, с една или друга насоченост към хора, събития или обстоятелства е имало много преди Лена и ще има и много след нея! Това е демокрацията, която впрочем “Промяна” уж защитавали! Свободното слово! Хумористично предаване излъчва песен с хумористичен стил и ирония. “Като те е страх от мечки не ходиш в гората” Ленче…! Сходни “творчества” има и за други, които са били част от властта, които, като Лена и СИЕ, грабеха и съсипаха държавата!
И без да съм симпатизант на партията на Слави, само ще припомня на тия, които споделят “ миналото” на Лена, че то не е свързано с България и без значение какво и къде е завършила, не знам образованието и да е допринесло с нещо положително за нас българите и страната, но знам следното: 
- години наред Слави Трифонов и екипът му успяват да задържат аудиторията си в ефира на БТВ и до днес редица предавания се опитват да копират “Шоуто на Слави”
- години наред именно Слави Трифонов и Ку-Ку Бенд успяват да запълнят и надвишат капацитета на зали, стадиони и площади, а Ку-Ку Бенд остават едни от най-добрите музиканти на Балканите! 
- единствено шоуменът Слави и сценаристите му успяха да направят БЕЗ ПАРИ и политически лобита, прецедент в историята и да реализират референдум в страната, зад който застанаха хиляди доброволци!
- единствено Слави, през годините назад, подкрепяше свободното слово, даваше трибуна, подкрепяше каузи, личности! 
- единствено те, Слави и екипът му, са успели да реализират не един, а няколко реалити формата с най-високия рейтинг в историята на телевизията! 
- издал редица албуми, записал стотица песни, накарал на концертите си стотици хиляди да са горди българи! 
- а цяло поколение израстна с него, песните, концертите и шоуто му…
И още, и още! 
А Лена… може да е и с 15 висши образования, да е завършила квото ще, за мен не става за политик, не е направила и НЯМА да направи нищо положително за България и е все тая кой и бърка под полата- дали мъжа и или Киро, в България всички знаем, че такива по-хубавички, влезли незнайно как в политиката са… нечии любовници, било то на 1 или много! Та Лена и СИЕ бая има да гонят Слави и екипа му, които поне са направили нещо в дадена обществена сфера тук, в България! А относно партията им и случилото се с тях в политически аспект, стигам вече до извода, че явно са били прави за бая неща, за които ще разбираме в бъдеще, но нали сме овце, каквото ни кажат това повтаряме! 
Е айде от мен!

© 2024 Lentata.com | Всички права запазени.