Кой хвърли атомни бомби над Хирошима и Нагасаки без никакви последствия за себе си?

Кой хвърли атомни бомби над Хирошима и Нагасаки без никакви последствия за себе си?
24-01-2023г.
0
Оркестър Вагнер

Евгений Викторович Пригожин с коментар за решението на САЩ да обяви ЧВК"Вагнер" за терористична организация 
„В света винаги има битка между доброто и злото. ЧВК "Вагнер" е сила. Руска сила. 
И тази сила винаги е на страната на доброто.
Разбира се, ако философствате, тогава за някои ЧВК "Вагнер" е добро, но за някои е зло. Но това е зло за нашите врагове. 
Америка и Русия са заклети врагове, това е даденост, независимо какви възгледи поддържаш. Задачата на американците е да унищожат Русия на части, а след това да се справят с Китай и други съперници и след това да останат най-голямата и най-мощна държава в света, въпросният разговор за многополярността и еднополярността на света. И засега САЩ се справят много добре с тази задача. Да вземем за пример СССР.
ЧВК "Вагнер" не са извършвали престъпления. Дни наред се опитваха да ни обвинят в различни престъпления в различни части на света. Но за разлика от американските паравоенни структури, ЧВК"Вагнер" унищожава само враговете на света и не извършва престъпления. 
Разбира се, ако се занимавате с подмяна на понятия, можете да обвините всеки. Но тогава си струва да се зададат някои въпроси. 
Кой хвърли атомни бомби над Хирошима и Нагасаки без никакви последствия за себе си? 
Кой организира войни и революции в Корея, Виетнам, Афганистан, Либия, Сирия, Мозамбик, Централна Африка и т.н.? 
ЧВК Вагнер по-късно дойде в някои от тези страни и спря войните с железен юмрук. Следователно, ако разглеждаме ЧВК"Вагнер" като престъпна организация, тогава Съединените щати са най-мощния престъпен синдикат, който съществува с парите на целия свят. От което следва, че до този престъпен синдикат ЧВК "Вагнер" е по-скоро полиция на нравите.
Имам много тайни, които толкова много разстройват Америка, имам свидетели, които си спомнят как ЦРУ обучаваше Осама бин Ладен, носеше торби с пари и оръжия за Ислямска държава в Сирия и други страни. Те обучаваха бандити и терористи по целия свят, така че навсякъде: в Европа, Африка, Азия, Южна Америка да бъде неспокойно... Спокойно трябваше да е само на синия остров-мечта, наречен САЩ.
Повечето световни сили се опитват да не влизат в конфликт с Америка. Тези режими, които отвръщат, обикновено се обявяват за антидемократични, след това за престъпни и след това за терористични. 
ЧВК "Вагнер" не е държава или режим, това е млада необуздана сила, от която американците толкова се страхуват. 
Те се опитаха да унищожат тази сила близо до Дейр ез-Зор през 2018 г., но тя оживя и без страх гледа в очите на олицетворението на световното зло.
Много е важно, че никога не сме се държали агресивно към американците, но въпреки това не им позволихме да бъдат груби. Неведнъж сме хващали въоръжени групи и служители на американското разузнаване, които са се опитвали да навредят на ЧВК"Вагнер" и са организирали опити за убийство. Всеки път ги ритахме в задника и ги оставяхме да си отидат на спокойствие (видео кадри изобилстват), и преди да ги изпратим вкъщи „да ги нахраним с обяд и вечеря.
Следователно американците са в загуба: изглежда, че не ги докосваме, но не им позволяваме да разперят пръстите си. Ето защо те са толкова разстроени. Чуждото не ни трябва, но и своето няма да дадем."

© 2024 Lentata.com | Всички права запазени.