И Гешев се изока от соца...

И Гешев се изока от соца...
23-01-2023г.
0
Виктория Тинтерова

И Гешев се изока от соца. 
- Бях на 19 години през 89-та и съм го преживял това                  /кофтито/...
Я да видя малко гешева биография... Иван Стоименов Гешев е роден в с.Мирково, до София. Баща му е бил катаджия, майка му - акушерка и сасе преместили от Мирково в София. Тук Иван завършва Техникума по електротехника и през 89-та това нещастно дете влиза да учи във Висшия  институт при МВР, за милиционери, които пазят по презумпция соца от гадове, та всички дабъдат нещастни. Е колко да е бил прецакан тоя човечец? И щом той е бил нещастен, начи и баща му, милиционерът  е бил нещастен, и акушерката е била нещастна... очевидно са били едно много нещастно семейство, което с нетърпение е чакало - 
Развод ми даааай, 
развод ми даааай и 
повече не ме мъчиии....
По едно време през соца се оказа, че  всички са били или партизани или ятаци. 
Нещата се повтарят и повтарят....
И се чудя - бе като е имало толкова много критична маса от пострадали и толкова нещастни хора по соца, как той, соца, издържа 45 години?
ЧИТАТЕЛЯТ ПИТА: Абе, Любенов ли си, Георги ли си, защо не се разприказва с Ванката Гешев на тема специализирано правосъдие и специализирана прокуратура, каквито няма нийде по ЕС, с изключение на Кралство Испания, но там спецовете се борят с тероризма? Що така, бе Любенов, не попита Ванката колко пара потрошиха специализираните прокурори и колко специализирани мутри вкараха в съда и ги осъдиха? Георги, излез в по-дълъг неплатен отпуск и се опитай да се преосмислиш, ако можеш.

 

© 2024 Lentata.com | Всички права запазени.