КОАЛИЦИЯТА НА ВОЙНАТА НЕ СМЕЕ ДА ВЪЗРАЗИ НА ДЖУДЖЕТО СКОПИЕ , ЩОТО ГОЛЕМИЯТ БРАТ ГО ОСИНОВИ

КОАЛИЦИЯТА НА ВОЙНАТА  НЕ СМЕЕ ДА ВЪЗРАЗИ НА ДЖУДЖЕТО СКОПИЕ , ЩОТО ГОЛЕМИЯТ БРАТ ГО ОСИНОВИ
23-01-2023г.
0
Велизар Енчев

КОАЛИЦИЯТА НА ВОЙНАТА ПОСЛУШНО ОБЯВИ ВОЙНА НА РУСКАТА МЕЧКА, НО НА ДЖУДЖЕТО СКОПИЕ НЕ СМЕЕ ДА ВЪЗРАЗИ, ЩОТО ГОЛЕМИЯТ БРАТ ГО ОСИНОВИ
Отиващият си парламент може да остане в историята, ако в следващите дни извърши едно патриотично дело - да върне българското вето върху еврочленството на Република Северна Македония!
  Този акт ще е в духа на т. нар. европейски ценности, които кандидатите за членство в ЕС са длъжни не само да уважават, но и да впишат в своето законодателство.
   Проблемът е, че "македонското вето" падна заради Коалицията на войната (ГЕРБ, ПП, ДБ, ДПС), която е на дистанционното управление на евроатлантическите посолства в София. А те са наложили перманентно вето на всяко българско вето, което не обслужва техните интереси. 
  Коалицията на войната послушно обяви война на руската мечка, но на джуджето Скопие не смее да възрази, щото Големият брат го осинови. 
  Затова бият, а скоро може и да убиват българи в Македония. Защото ни управляват страхливи, зависими и продажни люде, които сами си ги избираме.

© 2024 Lentata.com | Всички права запазени.