Костадинов: Каквото му беше поискано от бюрократите в ЕС, това даде нашият политически елит.

Костадинов: Каквото му беше поискано от бюрократите в ЕС, това даде нашият политически елит.
05-12-2022г.
0
Костадин Костадинов

На 8 декември, само след два дни, българските представители, които и да са те, президентът Радев или министър-председателят имат шанс да покажат, че наистина са българи и български политици.
Ще се гласува приемането на България, Румъния и Хърватия в шенгенското пространство. Ние призоваваме българският представител да не допусне разделянето на трите държави, чието членство в Шенген ще се гласува, защото това е последният шанс на евроатлантическото мнозинство да покаже, че България е равностоен член на Европейския съюз, а не слуга.
Каквото му беше поискано от бюрократите в ЕС, това даде нашият политически елит.
Евроатлантическото мнозинство даде  оръжия на Украйна, гласува закупуването на още чертежи на самолети Ф-16, предадоха Македония, на път са да унищожат спестяванията на българите и да поведат народа ни към още по-голямо обедняване с влизането на България в еврозоната, дори ще рискуват и ще доставят американско ядрено гориво, чието използване е вероятно да е опасно, на път са да закрият българските ТЕЦ и да унищожат и последната част от енергийния ни суверенитет, но  в преговорите за Шенген се провалят.
Ето защо още веднъж призоваваме президентът Радев или представителят на страната ни  да се противопостави  ясно и категорично пред нашите европейски „партньори“ на разделението на страните за приемането им в Шенгенското пространство. 
Вместо обидчиво да реагираме на изказванията на чуждия държавник Рюте, нека правителството вземе нужните мерки, за да опази границата ни, защото мигранти отдавна вече се разхождат не само в пограничните райони, но и в центъра на София.

© 2024 Lentata.com | Всички права запазени.