Да започнем да се събуждаме от съня на ненормалността, а?

Да започнем да се събуждаме от съня на ненормалността, а?
05-12-2022г.
0
Гост-автор

Beau Yann:

Понеже тотално сме изгубили компаса за това какво е нормално и сред политическите оргии (по Б.Б.) в последните години нормализирахме всякакви абсурди, да ви споделя като човек живеещ в държава с що-годе нормална политика и критерии за морал какво би се случило, когато след като си управлявал държавата 12 години партньорите ти звучно ти кажат, че си много зле и не могат да разчитат на теб. 

*(да не се баламосваме, зад ветото на Нидерландия срамежливо стоят още няколко държави. Факт например - вътрешният министър на Австрия няколко пъти каза, че държавата му ще гласува против приемането на България в Шенген, но след като се разбра за сигурното нидерландско вето, зелените в Австрия, които крепят правителството казаха, че Австрия ще гласува ЗА.) 

Ами изчезваш. 

Ставаш политически несъвместим. Свеждаш гузно глава, поемаш отговорност, извиняваш се на обществото, че си бил много зле, дори и наистина да си мислиш, че си прав и се оттегляш вовеки от политиката. 

Обикновено след това пишеш книги и евентуално след няколко години чат-пат ходиш да даваш речи по конгреси (и това ако не си яко сгафил). Иначе просто не съществуваш вече политически. 

А НЕ обявяваш, че си Меси (спестявайки на обществото че се имаш за МесиЯ) и че си най-подходящия за премиер. 

Да започнем да се събуждаме от съня на ненормалността, А?

© 2024 Lentata.com | Всички права запазени.