Княгиня Калина катастрофира с 1,5 промила, опитала да избяга

Княгиня Калина катастрофира с 1,5 промила, опитала да избяга
19-08-2023г.
0
Лентата

Дъщерята на Симеон Сакскобурготски Калина е катастрофирала с 1,5 промила алкохол в кръвта в Боровец и се е блъснала в стена. След инцидента е опитала да избяга. Това научи "24 часа" от свои източници в МВР. 

По първоначална информация Калина е спряла на паркинга на хотела, за да си вземе храна от ресторанта. На тръгване обаче е шофирала назад и се е ударила в бариерата и стената.

За малко щяла да блъсне и мъж, който бил на паркинга. Княгинята опитала да избяга, но служители на хотела я спрели. 

Калина е единствената дъщеря на цар Симеон и царица Маргарита. Княгинята, която е силно свързана с България, избира да се премести със семейството си за постоянно тук след 12 г. в Мароко. Тя единствена от всички царски деца има български паспорт, знае родния език на баща си и живее у нас, затова е и неговата любимка. В България тя се ожени за любимия си Китин Муньос, тук се роди и синът им Симеон-Хасан.

Преди години най-големият й брат - княз Кардам, катастрофира и почина след като прекара седем години в кома.

В сряда певицата Белослава бе обвинена, че е карала след употреба на алкохол. Това бе последния случай, при който публична личност бе хваната да шофира в нетрезво състояние. Тогова проверката бе отчела 1,25 промила алкохол в кръвта.

Очаквайте подробности!

© 2024 Lentata.com | Всички права запазени.