Вие одобрявате ли подобен наистина език на омразата, г-жо Фандъкова?

Вие одобрявате ли подобен наистина език на омразата, г-жо Фандъкова?
19-08-2023г.
0
Гост-автор

Деян Николов, кандидат за кмет на София:

От медийни публикации прочетох, че кметът на София от ГЕРБ казва, че не се интересува от сигурността в центъра на София през нощта и не носи отговорност за хората на палатките, които пазят паметника, защото те били там незаконно.

Като кандидат за кмет на София напомням на настоящия кмет от ГЕРБ, че всеки градоначалник трябва да се грижи за сигурността в своя град. С подобни изказвания се сегрегират жителите на София и реално тя им казва, че ако защитават определена гражданска позиция, която е различна от нейната, то насилието над тях е добро.

Стигнахме до ситуация, в която едно насилие се осъжда и се използва за прокарване на закони и идеологии, а друго се поощрява, защото е в синхрон с политическите виждания на някого.
Не трябва да допускаме такъв двоен стандарт!

Насилието трябва да бъде осъждано във всичките му форми и при всякакви обстоятелства. 

Днес има призиви хората да били изгорени в палатките. Вие одобрявате ли подобен наистина език на омразата, г-жо Фандъкова? Доволна ли сте от разделението, което създадохте вие от ГЕРБ и вашите коалиционни партньори от ПП-ДБ и ДПС с действията си около Паметника на Съветската армия?
Не ми отговаряйте! Вие сте срам за позицията кмет на София!

Когато аз и екипът ми управляваме София, ще се погрижим на първо място да е сигурността на всеки един гражданин на града ни, без значение от политическите му убеждения или граждански позиции, защото това е истинската демокрация!

Вашето е чиста проба фашизъм, но не се учудвам, предвид че искате да махнете паметник, който е символ на победата над фашизма...

© 2024 Lentata.com | Всички права запазени.