Кевин Спейси заяви, че е съкрушен от обвиненията в сексуално насилие

Кевин Спейси заяви, че е съкрушен от обвиненията в сексуално насилие
14-07-2023г.
0
Лентата

Кевин Спейси заяви, че е съкрушен от обвиненията в сексуално насилие, докато даваше показания в съд в Лондон днес, съобщи Ройтерс.Носителят на „Оскар“ каза пред съдебните заседатели, че един от ищците, които го обвиняват, му е „забил нож в гърба“.

63-годишният актьор е обвинен в сексуално насилие над четирима мъже за периода 2001-2013 г., когато те са били на възраст между 20 и 30 години. Спейси пледира невинен по всички 12 обвинения.

Неговият адвокат Патрик Гибс каза пред съдебните заседатели, че ищците са се уговорили да съгласуват историите си или в някои случаи просто са си ги измислили.

Спейси се яви на свидетелската скамейка и беше попитан за характера на връзката му с един от мъжете. „Харесвах го много. Прекарахме си добре заедно. Смяхме се много“, каза Спейси.

Актьорът описа мъжа като „забавен, чаровен и закачлив“. Запитан дали самият той е закачлив и дали обича да флиртува, Спейси отговори: „Да. Аз съм голям флиртаджия.“

Кевин Спейси също заяви, че връзката му с ищеца не е била агресивна или без съгласието на мъжа. „Според мен беше романтично", добави актьорът.

Източник: БТА

© 2024 Lentata.com | Всички права запазени.