Казаното от Цанов и Марков за машинното гласуване - това би трябвало да е чудовищен скандал

Казаното от Цанов и Марков за машинното гласуване - това би трябвало да е чудовищен скандал
18-10-2023г.
0
Лентата

Изпитвам силен интерес към факта колко хора се вълнуват от това, което се случва наоколо.
Имам предвид политическата обстановка, хората, които ни управляват, тая гнусна СГЛОБКА между лъжци и крадци, така наречената измислена НЕКОАЛИЦИЯ…
и въобще на кого му пука?
И ще ви дам пример.
Ето вчера имаше заседание на “Комисията за машинното гласуване”.
И на нея, един “ютюбър” и един бивш офицер от НСО, изнесоха информация, от която, ако е истина, трябва да последват драматични събития в обществен и политически план.
Да. Ама - не.
Не последва нищо.
Тези хора, които се казват Станислав Цанов и Николай Марков, казаха, че машините за изборите най-вероятно са манипулирани и че желанието им да разследват състоянието на машините е било последвано от заплаха за убийство от страна на застреляния вече Алексей Петров.
Изнесоха информация, че въпросният, застрелян Алексей Петров, е активен участник в съставянето на сегашното правителство.
Изнесоха информация, че се страхуват за живота си и че ,въобще, ние всички живеем в една мафиотска и престъпна държава, която се управлява от мафиотско и престъпно правителство.
Това би трябвало да е чудовищен скандал, първа новина във всички медии, анализирана и разследвана от всички журналисти, социолози и политолози.
Само дето няма нищо такова. Журналистите, политолозите и социолозите се правят, че това не се е случило и удобно продължават да твърдят, че СГЛОБКАТА - НЕКОАЛИЦИЯ е най-подходяща за управление на държавата.
И аз седя, и гледам тая шантава история, тая сменена реалност, тая изумителна заблуда, все едно съм в някакъв роман на Джордж Оруел.
И си задавам тъпия въпрос: “Само аз ли виждам, че Царят е гол?”
А вие не виждате ли?
Всъщност, колко хора виждат като мен в каква отвратителна лъжа живеем в момента?
Добре…
Отдавна аз и моите колеги съществуваме в публичното пространство, водим битки и защитаваме каузи.
Усещам, разбирам и чувствам, че не е лесно.
Но, всъщност, знам, че не съм само аз.
Знам, сигурен съм и безусловно съм убеден в това.
Убеден съм, че журналистите, социолозите и политолозите, дори да се правят, че всичко това не се случва, знам, че вие го виждате.
Знам, че рано или късно ще избоде очите на всички.
Дано не е късно.

© 2024 Lentata.com | Всички права запазени.