Излиза, че ДБ са едни безпринципни люде, които системно се отрекоха от всичко, за което уж се бореха

Излиза, че ДБ са едни безпринципни люде, които системно се отрекоха от всичко, за което уж се бореха
01-08-2023г.
0
Карлос Контрера

Един от тинк-танковете, създали Да, България, помагали активно за изграждането на Демократична България, ги дамгоса. Правосъдие за всеки директно се разграничи от конституционните воаяжи на Христо Иванов и Кирил Петков с ДПС и ГЕРБ. Царят е гол - рекоха от Правосъдие за всеки, визирайки, че се подготвя конституционна реформа по вкуса на ДПС и ГЕРБ, а ДБ са предали принципите и са изоставили предложенията.

Излиза, че ДБ са едни безпринципни люде, които системно се отрекоха от всичко, за което уж се бореха. След като изпраха Борисов и Пеевски, очевидно зачеркнаха и съдебната си реформа.

Не промяна, а подмяна излезе цялата работа на края...

Същите тези (ППДБ) се подготвят есента да взимат и София на абордаж с традиционните си лакърдии за нов модел, промяна и реформи. Вероятно ще сменят модела на ГЕРБ, като се договарят с ГЕРБ. Нима сега не излезе същото? И в задачата се пита ще оставим ли и София в ръцете на тези безпринципни политически нефелници? Ще им позволим ли четири годишен мандат, в който да се упражняват на наш гръб, докато задкулисно се пазарят с ГЕРБ? 

Не мисля, не мисля, че шайката шарлатани (по Румен Радев) трябва да получи възможността на срине и столицата, както сринаха и сриват държавата!

© 2024 Lentata.com | Всички права запазени.