Умните и красивите удариха ново дъно в случая със садистичното насилие в Стара Загора

Умните и красивите удариха ново дъно в случая със садистичното насилие в Стара Загора
31-07-2023г.
0
Явор Дачков

Умните и красивите удариха ново дъно в случая със садистичното насилие в Стара Загора. 

Понеже скандалът е плод на грешно, бих казал трагично неадекватно решение на съдийка (трагично, защото е от вродена българска липса на чувство за другия, а от там и от елементарен инстинкт за справедливост, извън личния интерес - от там и мутренското начало, което е принудено да защитава личния си свят, защото общ няма), умните и красивите започнаха да отместват въпроса към прокуратурата и МВР и да търсят от десет кладенеца вода, за да пазят съдийката, защото по принцип тяхното лоби е там. 

Това ми се стори отвратително лицемерие. Никакви експертизи, прокурорски процедури и досъдебни процедурни грешки не извиняват решението на съда, който е пуснал този насилник на свобода. Виждал съм как без никакви доказателства държат когато се наложи хора за по две години, а други пак без никакви доказателства бяха осъдени и на доживотен затвор. 

Искам да кажа, че съдията в България е достатъчно самостоятелен да вземе решение и благодарение на собствената си преценка. Опитът на умните и красивите да плъзнат този случай, който иначе им е вкусен за ИК към прокуратурата е отвратителен. Както и използването му за пробутване на ИК, което си е платена кампания. В България умират много повече жени и деца от автомобилни катастрофи, а в САЩ всяка година загиват стотици деца от огнестрелно оръжие в ръката на психопат. 

Интересно ми е, защо умните и красивите по света и у нас не прегърнат тези каузи, заедно с останалите си за специално законодателство и медийни кампании, а бият само там където има пари от лобито от другия бряг. 

Много грозно. Особено това за процедурите, които скипнаха съдийката от медиите на америка за българия. Фондацията, която накя милиони и в съдиите и в медиите през последните години.

© 2024 Lentata.com | Всички права запазени.