Истината не е антисемитизъм

Истината не е антисемитизъм
03-05-2024г.
0
Тихомир Чергов

След като еврейското лоби забрани Тикток (скоро и в Европа), сега забрани на практика и Библията. От днес със закон, гласуван заедно от "враговете" Републиканци и Демократи в американския конгрес, всякаква критика към евреите е незаконна и подсъдна.

Освен, че отрича американската конституция (свободата на словото, Първа поправка), то прави и проповядването на Библията незаконно, защото в новия закон се включва и точка за "всяко твърдение, че евреите са разпънали Христос е антисемитизъм" - а това е в десетки различни пасажи от Библията.

Вече маските падат. Уж враждуващите партии в САЩ гласуват като една монолитна партия. И "антисистемният" Тръмп обяви подкрепата си за този закон и многократно засвидетелства своята лоялност към еврейските си господари. Видя се и кои управляват САЩ и като цяло кои стоят зад западния либерализъм и в чий интерес работи тая система. 
Колко прав беше Владимир Владимирович, когато каза на Тъкър Карлсон, че няма абсолютно никакво значение кой ще е президент на САЩ - тяхната политика няма да се промени по никакъв начин. 

Между впрочем, самият Путин се разправи с еврейското лоби, което 90-те беше овладяло цялата държава и като паразит ѝ пиеше кръвчицата и беше докарала Русия до почти пълен колапс. Това е и причината толкова много да го мразят ТЕХНИТЕ медии, придворни политици и бюрократи.
А това, което се случва, е урок и за консервативните журналисти и коментатори, които казваха много истини, но избягваха най-важната и най-опасна - за еврейското лоби, което контролира Америка и което е с основата на неолибералната система. И сега тая истина, която мислиха, че ще заобиколят, ги удря през лицето с жестоки шамари. Защото не може да си хем християнин, хем да си мълчиш когато евреите забраняват Библията и да се спотайваш, за да не те уволни еврейския ти шеф.
А е и урок за всички хора, които са си поставили за мисия в живота да казват истината. Ако тръгнеш по тоя път, трябва да си готов да кажеш ВСИЧКАТА ИСТИНА, включително и НАЙ-ОПАСНАТА. Ако не си готов за това, изобщо не тръгвай по тоя път. Защото не можеш да избягаш от най-опасната истина, не можеш да я заобиколиш -  рано или късно тя те застига.
Истината не е антисемитизъм. Либералната демокрация е система, създадена от евреите, за да обслужва евреите и чрез нея да контролират  християнските населения на Европа и Америка. Заради това толкова много мразят "авторитарните режими" и монархиите - защото в тия системи не могат да виреят и не могат да разполагат с непропорционалната сила и контрол, които имат в либералната демокрация.

© 2024 Lentata.com | Всички права запазени.