Хронология на лицемерието 2024

Хронология на лицемерието 2024
05-06-2024г.
0
Лентата

ГЕРБ извикаха Урсула на предизборна среща в Пловдив. Защо не я заведоха в Стара Загора, че да обясни как "никой няма да изпадне зад борда" със Зелената сделка? 

Днес обаче загрижени функционери на ГЕРБ отишли в Раднево да се погрижат за бъдещето на комплекса. Три дни преди изборите.
Продължаваме промяната направиха най-гнусната измама. 

Асен Василев и Кирил Петков през септември 2021 г. отидоха в Раднево и подписаха нашата подписка за запазване на комплекса Марица-изток. Половин година по-късно заложиха в Плана за възстановяване и устойчивост редуциране на въглеродните емисии с 40%, с което зачеркват въглищната индустрия.
По това време БСП беше в коалиция с ПП-ДБ. Мълчаха. Сега и те са загрижени за мините.

Радан Кънев, виден евродепутат от Демократична България, сега обяснява, че той от години настоявал да се реформира Зелената сделка. Борил се и с Франс Тимерманс, видиш ли. Ма това сега по изборите. Защото през 2020 г. обясняваше, че ние, които сме против малоумната (по-скоро лобистка) Зелена сделка, сме конспиратори и никой не трябва да ни слуша.

А хората ще продължават да остават без работа и доходи. Ще спрат да си плащат кредитите. Накрая ще си тръгнат. И ние пак на кръгли маси ще си говорим за демографски кризи. Идиоти.

© 2024 Lentata.com | Всички права запазени.