Ханко Брат е положението

Ханко Брат е положението
16-12-2022г.
0
Виктория Тинтерова

Така ни овъртолиха в рестрикции, че във всеки един момент сме застрашени да ....сгазим лука. Ся ще ни спират старите коли в центъра на София. Че мърсят въздуха. Иначе разбитите тротоари не са замърсители. Нито пък печките. Понеже са много загрижени, токът и парното се увеличава непрекъснато и хората или горят квот им падне или мрат от бяла смърт. 
Пак понеже много мислят за хората, закриват туберколозната клиника във Варна. Туберкулозата изобщо не е заразна болест, както знаете, а е една поетична лиготия...Не е като Ковитта.
А пък катаджиите кви ни ги готвят, ехееее!
Всичката управа - парламент, общински съветници и вся осталная сво лоч, изглежда напълно объркана и леко малоумна. Леко ли казах?! Не съм виждала патка в кълчища, ама са си като патка в кълчища! Аз предлагам напълно да забранят всичко на всички и да мирясаме. Е в Нова Зеландия... дали не беше ЗеНландия, че често така ѝ викат на тая държава в телевизорите... как забраниха пушенето на хора, родени след 2008г. 
"Според новата разпоредба, който иска да си купи цигари в Нова Зеландия например през 2072 година, ще трябва да докаже с личната си карта, че е на поне 63 години. " С нетърпение и голямо любопитство следя забраните там. Както и санкциите на Брюксел спрямо Русия.  Ето, това са държави! А наще само се лиготят!
- Учениците от училище Мак гАхан замерват със снежни топки автобус. - вика момето на времето на Бтв.
Ханко Брат е положението. А вие викате да протестираме. За какво по-напред?

© 2024 Lentata.com | Всички права запазени.