Глобалистите ще преизбират Байдън с български пари и украинска кръв

Глобалистите ще преизбират Байдън с български пари и украинска кръв
05-07-2024г.
0
Симеон Миланов

Глобалистите ще преизбират Байдън с български пари и украинска кръв
Премиерът Главчев разкри, че България била готова да даде 80 милиона евро помощ на киевския режим (който да припомним за n-ти път, от години работи за асимилацията на етническите българи в Украйна). Понеже България е супер богата държава, в която със сигурност нямаме спад на индустриалното производство, безумен растеж на инфлацията и всичко ни е наред, ние ще подкрепим обречения режим на г-н Зеленски. Имаме си детска болница, две атомни електроцентрали, надеждни газови доставки, високи доходи, работещо и НАПЪЛНО БЕЗПЛАТНО здравеопазване, та можем да си позволим да даваме на Зеленски пари, от които половината ще отидат за избиването на наши православни братя (в името на запазването на хегемонията на САЩ), а другата половина за нов дворец на Зеля в Лондон. Например. 
И покрай това излезе и друга новина, а именно, че руските шегобийци Вован и Лексус са се престорили отново на Порошенко по телефона, но този път пред Хилари Клинтън. И какво мислите им каза тя? Ами, че Украйна трябва да направи ново безумно настъпление (последното завърши с почти 200,000 жертви), за да може Джо Байдън да бъде преизбран, след като Тръмп го отнесе като валяк на дебата. Разбирате ли цинизма на англосаксонските глобалисти? С парите на държавици като България и кръвта на нещастния украински народ, те искат...... да преизберат Джо Деменцията! И политици като Зеленски, Главчев, Борисов, Пеевски, Кирил Петков и други подобни, са повече от готови да им угодят. А какво мислят обикновените българи и украинци по въпроса, никого не го интересува. 
И тук е моментът отново да бъда досаден и да кажа, че все пак украинците нямаха и възможност да кажат какво мислят по въпроса, защото Зеленски отмени изборите, докато не такъв е случаят с нас, българите. Имахме чудесна възможност да пратим партиите на войната на политическото бунище на историята, но ние ги преизбрахме, преди всичко с негласуване, позволявайки на твърдите им партийни ядра да решат всичко вместо нас. От 5,5 - 6 милиона население на България, животът ни се определя от 500,000 твърди гербери (ясно защо "твърди"), 360,000 зависими от ДПС хорица и 300,000 от последните фанатични фенове на ППДБ. Тоест около 1,1 милиона души, които са поставени в една или друга зависимост - било то за работа, дърва за огрев или някоя друга далавера, определят съдбата на 6 милиона. И заради това сега нашите пари от данъци, които НАП дере от народа без никакъв свян, ще отидат не за детска болница, не за кувьози, не за АМ "Хемус" например, а за Зеленски, който няма друг избор освен да продължи войната, защото сключи ли се мир, самите украинци или господарите му ще се погрижат за него..... 
А дори да предположим, че всичко у нас беше наред, както и че си струва нашите пари и украинската кръв да отиват за благородната и демократична хегемония на САЩ, не мислите ли, че е наливане на вода в пробито дъно? Украйна мобилизира старци и тинейджъри. Никой не знае колко души реално са останали под властта на ЗЕленски, но вероятно не са повече от 18-19 милиона. От тях половината са жени. От мъжете половината поне са пенсионери. Близо един милион вече са загинали, а Бог знае още колко са осакатени и трайно повредени. Русия има с новите си територии около 151-152 милиона население. Да не говорим, че стотици хиляди мъже от Сирия, Африка, Ливан, Иран, Беларус, Северна Корея и Латинска Америка, изявяват желание да станат доброволци към Руската армия (засега повечето не биват приемани). Руският военно-промишлен комплекс бълва три-четири пъти повече снаряди и оръжия от цяла Европа взета заедно. Има ли съмнения какъв ще е изходът и на новата украинска офанзива, и на войната като цяло? Да се надяваме, че все пак гласът на по-разумни политици като Орбан и Ердоган ще надделее, и Западът ще помисли за руските предложения за мир, които честно казано са доста меки. Запазване на Донбас, Крим, Запорожие и Херсон в границите на РФ, украински неутрален и безядрен статут и сваляне на повечето санкции. Нищо, което реално ще застраши съществуването или сигурността на Европа. Но кой е казал, че САЩ се вълнуват от доброто на Стария свят?

© 2024 Lentata.com | Всички права запазени.