Гешев води битката си като мъж и това е достойно за уважение

Гешев води битката си като мъж и това е достойно за уважение
15-06-2023г.
0
Веселина Томова

Ненавиждам ЗАКОСТЕНЕЛИ хора, хора с ВТВЪРДЕНО мислене, хора без широта, без разширено съзнание, хора, които не текат като вода, а са бент, циментирани в собствените си костеливи опорни точки, изтъкани от злост и тесногръдие „черно – бяло“. 

Такива хора не провидяха, че Гешев наистина е божи инструмент, каквито ВСИЧКИ ние сме! Гешев бе точно избрания „инструмент“, който задвижи турболентни процеси в смрадливото блато, процеси, които ТЕПЪРВА ще вършеят с брутална сила! Запомнете какво сега ви казвам! 

Гешев бе отключващия знак, който да отприщи процеси, които засега не се виждат от простолюдието, но те текат със зашеметяваща сила и предстои да ги видите. 

Точно затова просташкото злобеене срещу Гешев и ахмашката радост на /десно/сектантите по душа са толкова нелепи и смешни, че дори нямат представа как след много малко време ченетата им ще увиснат, когато окончателно бъде приключено с тях. 

Гешев води битката си като мъж и това е достойно за уважение. Никога не заставам случайно зад някого.

 И то не заради облага, келепир или някакви обещания. 

Винаги заставам зад онези, които ми сочи душата и сърцето. А и понеже поназнайвам повече, отколкото се вижда с просто око, знам едно – винаги е по-добре да бъдеш с губещия, в името на Справедливостта, отколкото с Победителят, който тук по тези земи е престъпник  корупционер. 

Гешев направи онова, което друг не си бе позволил досега с политическия боклук. И не бързайте да отписвате не само него, но и ВОЙНАТА, КОЯТО ПРЕДСТОИ СРЕЩУ ПРОДАЖНИЦИТЕ И ПРЕДАТЕЛИТЕ БОКЛУЦИ, КОИТО НИ УПРАВЛЯВАТ. А и не на последно място: аз като Стрелец няма как да оставя друг Стрелец сам на барикадата. Нищо не е случайно. Бог си знае работата. За мен е чест!

 Битката продължава и тя ще е съкрушаваща. А ви не гледайте само! Изберете страна, защото е време наистина разделно. В името на Истината! И Справедливостта!

© 2024 Lentata.com | Всички права запазени.