Ето това е голямата лъжа - малцинство сте!

Ето това е голямата лъжа - малцинство сте!
25-02-2023г.
0
Гост-автор

Гергана Пирозова:

А в края на 90-те един американец, работещ със службите, техните, каза на майка ми, че България е предвидена да бъде фронтова държава във войната между САЩ и Русия. Тогава ни се стори така невероятно! 

Стори ми се чудовищно, също така, когато Кондолиза Райс каза малко по-късно, че на територията на България не й трябват повече от 3,5 млн. население, и никой, никой не реагира. 

Да напомня, че по времето на хитлеристка България, когато също взимаме активна страна, е имало няколко категории - властта, която е контролирала всичко, активисти на властта, които рязко са забогатявали от нея, затова активно са участвали в ликвидирането на съпротивата, мълчаща маса народ, която със снишаване  е оцелявала, и една друга, която се е съпротивлявала, за което е била избивана. 

Първата и втората категория  обичали да показват публично колко харесват Онзи с мустачето. Били уверени, че са мнозинство! 

Така е и днес! 

Не са повече от 20 000, във и с властта, медиите са техни, веят чужди знамена и призовават за война, както и тогава, изпълнени с увереността, че са мнозинство! Нали и това е целта на пропагандата - да създава илюзията, че други, освен верните на властта, няма!

Ето това е голямата лъжа - малцинство сте! Един ден историята ще бъде безмилостна към вас!
Venceremos!

© 2024 Lentata.com | Всички права запазени.