Електоратът на ППДБ се държат като жертви на домашно насилие

 Електоратът на ППДБ се държат като жертви на домашно насилие
12-06-2023г.
0
Гост-автор

ЛГБТИ филмчето изпра политическата порнография на ППДБ, поне така им се иска! 

Рязко да забравим цялото им съешаване с мафията и да ни разиграят  "Бият Паниковски!", с което да съберат насиления и опозорен от тях си техен електорат, та да му вдъхнат кураж, че уж не е насилен, а ще се борят за честта на други насилени. 

Електоратът на ППДБ се държат като жертви на домашно насилие, които преживяват поредния цикъл на злоупотреба, в който на насиления му се осигурява временно период на спокойствие и самоутвърждаване.

Толкова намъчен ПР не бях гледала! Уволнете ПР отдела, ще ви вкара в затвора на финала! Ако са от посолствАТА - оттам е доказано, че не разбират народопсихологията ни и ни броят за местно диво индианско население. 

Иначе центруфугата на Боеко е под пълна пара, чисто бял ще го изкарат. Повече няма да чуем нито за него, нито за Пеевски. Спешно трябва да се организират всякакви провокации, за да може и врагът да се изяви, а и те да запеят с нов глас "Бият Паниковски".

Няма други гьонсурати, които отново да управляват и отново да се опитавт да го играят едновременно с това опозиция. 

Но, познавайки интригантстването и опита на Боеко, ще ги остави да се наиграят до септември включително, така че на всички да им се доповръща от тях и за местните ще спретне коварна сеч и брутално домашно насилие с 200, нали са партньори, дет се вика - в един дом са. Така че, ППДБейски все по-насилен електорат - мислете, бре, че на човек жал да му стане за вас!

П.П. А те сега си договарят с Боеко разни работи, нещо от сорта - Видин наш ли да е, айде наш, пък Ловеч ваш... и прочие дреболии, и си мислят, че няма да бъдат насилени, щото от посолствАТА, разбираш ли... Чак онзи ден се светнах кое е другото посолство освен американското. Че то новият министър на отбрана най-първо там се отчете - украинското! 

ППДБ ще свършат черната работа в зоната на приетите обещания, които са дадени на посолствАТА, и които ще нанесат трайни репутационни щети, които Биби хитроумно ги оставя само за тях. 
Драги ППДБейски електорат - насислват ви, бре, при това татко, мама и доведения баща, плюс братовчедите от юг!

© 2024 Lentata.com | Всички права запазени.