Столична община - без свян

Столична община - без свян
12-06-2023г.
0
Карлос Контрера

Столична община тази година съвсем открито помага на гей парада и организаторите му. 

Без всякакво чувство за свян вече не се и крият. 

Същата Столична община, управлявана от кмет и партия, дошли на власт уж като десни, уж като консервативни. Не, не става дума за скандала с рекламите по спирките на гей парада. 

Кметът на София е предоставила помещения за т.нар. афтър парти на София прайд. Мястото е Регионален център за съвременни изкуства "Топлоцентрала". Там общината загроби над 5 млн. лв. да го реконструира, след което го превърна в културен институт, забележете на общинска издръжка. Центърът се управлява от кмета на Столична община. Дали тя знае, че на 17 юни вечерта, след 22.00, в поверената й общинска собственост ще се вихрят гей купон и оргии? 

Силно консервативна и дясна позиция, да знаете. На самото събитие ще присъстват и прословутите драг куин - онези трансджендъри, които получиха пари от Национален фонд "Култура", за да се кълчат по чоропогащници, докато се играе бинго в гей клуб...

В петък поисках от Фандъкова да забрани провеждането на въпросното мероприятие в "Топлоцентрала". Не мисля, че Столична община има правото да участва или да съучаства в подобни мерзости. Не мисля, че Столична община трябва да полза нещо, което се издържа с парите от данъците ни, за да се правят хомо партита. Задал съм и въпросите какво общо имат културата и модерното изкуство с гей парада? 

Очевидно е, че ако кметът на София допусне там да се разиграва въпросната вакханалия, тя и ГЕРБ окончателно са преминали в лагера на ДБ и Промяната. 
Това пък обяснява скорошният им парламентарен и министерски брак. 

На мен ми се ще поне в София да не допуснем този политически трансджендър съюз на есен. 

Представете си какъв разврат в буквален и преносен смисъл ни готвят съюзени.

© 2024 Lentata.com | Всички права запазени.