Моята стена става зона на другата гледна точка

Моята стена става зона на другата гледна точка
10-06-2023г.
0
Гост-автор

Понеже проправителствената и провоенна гледна точка е ярко, напоително и нонстоп отразявана в големите медии, направо са препълнени с нея и място за друго няма, от днес моята стена става трибуна на ДРУГОТО. И само на него.

В името на частично възстановяване на баланса, справедливостта и плурализъма, напълно погазени в бнт-бтв-нова.

Преди 10 дни срещам Добрина Чешмеджиева от "Референдум" по БНТ (на два пъти тръгнах към нея и на два пъти смени посоката, сякаш ме избягваше, наложи се да я догоня; познава ме отпреди 20 години от Сутрешния блок). Бяхме пратили 2 седмици по-рано писмо с предложение да направим предаване за промените в Закона да прякото участие, които заложихме в Референдума за мир и суверенитет. С тях правим възможно провеждането на референдуми в България - досега няма нито един проведен референдум. Тя призна, че темата е важна, ама имало твърде наситени други събития, нали съм виждала какво ставало в парламента...

Казах й, че за тези събития си има новини и да, важни са, но нима не е важен и първият референдум, който проправя път за референдумите и е подготвян изцяло от граждани, без структури, спонсори, при почти пълно медийно затъмнение? Дори само фактът, че по този начин се организира инициативата, е новина, достойна за широко отразяване.

Да, така било, ами ще видели, ще обсъдели...

Попитах я защо не са отговорили на писмото ни, пратено отдавна. Претоварени били...

Ни вест, ни кост от предаването "референдуми" оттогава, както вероятно се досещате. Среден пръст, хора. За нас. 

Затова моята стена става зона на другата гледна точка - тази, която не се показва по големия телевизор.
Теглете и събирайте: https://narodna.me

© 2024 Lentata.com | Всички права запазени.