Държавата НИКОГА в последните години не е била толкова в ръцете на Мафията и Задкулисието

Държавата НИКОГА в последните години не е била толкова в ръцете на Мафията и Задкулисието
03-10-2023г.
0
Гост-автор

Ако излъчването live във фейсбук на Цончо Ганев от преговорите не се беше състояло, нямаше да разберем, че:
Делян Пеевски е Властелинът на ППДБ! Оперативният премиер на България. 
Дългоноско и пеперасите са просто негови пудели, а той самият им е Стопанин, но е и простак. Простак, но Властелин и Чорбаджия на....."умните и красивите". Филиалът на Харвард му козирува по команда. 
Денков е страхливец и безгласна буква. Пионка. Правителството днес висеше на косъм, след предложението на Тошко Йорданов за оставка. Денков беше сдал багажа. Ако не беше този, който е причина за съществуването на ППДБ като борци срещу него (Задкулисието), правителството на тези оловни войници падаше.

Пеевски е заложил много на правителството си в момента и на пудела си Денков. При изказаната мисъл на глас от Тошко Йорданов за оставка, почти истеряса. Оказа се, че "умните и красивите" са били в грешка, съзирайки "дългата ръка на ДПС" в ИТН.
Борисов върти тези от ППДБ не с 200, не с 300, а с 400! Те обаче така свикнаха, че го усещат все едно са на паркинг. Претръпнаха и знаят, че ще се борят с БСП за третото място на следващи избори.
Държавата НИКОГА в последните години не е била толкова в ръцете на Мафията и Задкулисието!
Всичко това благодарение на един мобилен апарат, който не беше изключен, въпреки виковете на премиера Делян и Стопанин на приюта за безпородни ППДБ.
---
На 29.10., имаме само един избор, различен от глас за Хунтата - той е с номер 42.
Навсякъде.

© 2024 Lentata.com | Всички права запазени.