Бой в парламента: Пеевски и Йордан Цонев срещу "Възраждане" (ВИДЕО)

Бой в парламента: Пеевски и Йордан Цонев срещу
18-12-2023г.
0
Лентата

До бой в парламента между депутатите на ДПС и "Възраждане" се стигна, след като от движението се ядосаха на хората на Костадин Костадинов.

За трети пореден работен ден възрожденците се подготвиха за саботаж на заседанието, ядосани на демонтирането на Паметника на Съветската армия. От ГЕРБ обаче намериха решение - изказванията днес да са от място. Опозиционерите обаче бързо измислиха нов ход - да изключат колоните, за да не се чува звук. Това вбеси депутатите на ДПС, като първи скочиха Делян Пеевски и Йордан Цонев, за да свържат отново кабелите. Там обаче се спречкаха с двама възрожденци, с които се задърпаха за саката, а един от квесторите се опита да ги разтърве.

Пеевски все пак успя да изтръгне кабела. Колегата му Цонев се наведе, за да го свърже отново, а лидерът на групата на ДПС се наведе над него, за да го пази, докато останалите от групите им се блъскаха отзад.

Последва и оплакване - Ивелин Първанов от "Възраждане" каза от трибуната, че Марио Рангелов от ДПС го заплашил, че ще го убие в Плевен. Въпреки боя заседанието продължи успоредно.

Източник: "24 часа"

 

© 2024 Lentata.com | Всички права запазени.