Близък на Георги от Стара Загора: Защо семейството на пострадалата не реагира един месец?

Близък на Георги от Стара Загора: Защо семейството на пострадалата не реагира един месец?
05-08-2023г.
0
Лентата

“Нищо не знам, само очевадното, че не е виновен. Аз не мога да разбера какви са тези полицаи, това е късаплък, толкова кръв, това са 400 шева, да няма една капка кръв по него. Едно ДНК да няма по него, каза за bTV Добри Добрев, близък на Георги, обвинен в обезобразяването на Дебора от Стара Загора.

“Всеки престъпник би си взел ножа да го хвърли. Има нещо гнило тук”, добави Добрев. "В панелка живеят как никой не чу, 400 шева как се правят", попита той.

Знаете ли нещо за въпросната нощ, когато се е случило?

“Има тол камери, може да го засекат, тук е и кметството. Момчето си е било тук. Те казват, че тя (Дебора - б.р.) в 11 ч. е извикала 112, а той тук е засечен на рожден ден. Има доста камери в селата, навсякъде може да се види това”, добави той.

Шиенето на раните на 18-годишното момиче е продължило 3 часа

Близкият на Георги коментира и това дали обвиненията към него са правилни. “За мен не са правилни, има някаква друга намеса, защото не може да има тя трима любовници, а само единият от любовниците да е задържан. Никой не го защити това момче. Ако наистина го докажат това нещо (нападението - б.р.) и аз бих го съдил, ако го е направил. Но първо да го докажат”, обясни той.

“За мен той (Георги - б.р.) е добро момче, не вярвам той да го е направил това нещо. Тренираха със сина ми. Аз как един месец ще стоя, ако моето дете ще е нарязано като салата да чакам някой от медиите да се появи и да ми каже "елате да дадете интервю"”, попита Добрев. 

Източник: бТВ

© 2024 Lentata.com | Всички права запазени.