Бил Гейтс обикаля света с колекцията му от самолети и джетове за 194 милиона долара, но иначе проповядва зелена политик

Бил Гейтс обикаля света с колекцията му от самолети и джетове за 194 милиона долара, но иначе проповядва зелена политик
26-01-2023г.
0
Дахер Ламот

Йей, официално е, приятели.
ЕС започна официално да одобрява буболечки и насекоми за ядене. 
Вижте какво казват от Дойче Веле:
Между 35% и 60% от сухото тегло на насекомите се състои от протеини.  Насекомите са по-добри от добитъка в превръщането на калориите в храната си в калории в тялото си. Освен това се размножават бързо и бързо наддават на тегло...
Консумацията им би намалила с цели 23% парниковия ефект и със 70% обработваемата земя. 
Така са го написали в медиите, че направо да ти се дояде кето-бургер с хрупкави скакалци, пържени в хлебарково брашно и поляти със зелен лепкав смилателен сок от гъсеници. 
Разбира се производството им ще е много по-лесно и по-печелившо за корпоративните гиганти. Затова, уважаеми Консуматори, яжте насекоми и не бъдете ретроградни фашисти. Чакайте да се включат недостижимата висша каста от инфлуенсъри и експерти по всичко с висшата им наука и "квантовите" им доводи в подкрепа. 
Освен това, крачетата от насекомите може да ги ползвате за клечки  за зъби след ядене.
В Давос се събрират дъртите влиятелни кукумявки, управляващи света като Клаус Швааб (84 г.), Фаучи (84 г.), Сорос (94 г.), Пелоси (82), Байдън (80), МакКонъл (80).
Озлобени дъртаци, които раздразнително гледат младите и изискват от тях да живеят по-бедно и мизерно. След нас потоп.
Бил Гейтс обикаля света с колекцията му от самолети и джетове за 194 милиона долара, но иначе проповядва зелена политика.
Джон Кери пък заяви, че в последните десетилетия 50 % от видовете са изчезнали, нещо, което разбира се бе опровергано от всички (https://twitter.com/BjornLomborg/status/1616481376487833603…
).
Крещящ алармизъм сведен до неизлечима истерия. 
Вижте и либералните им последователи. Вместо да се борят за мир, те крещят за войни и повече оръжия, настройват се на вълната, която им е определена от медиите и в хор, по команда, започват да пискат, да искат ограничения и смърт, облечени в розови каузи.
Статията на Дойче веле: https://www.dw.com/en/eu-insects-climate-change/a-64503440
 

© 2024 Lentata.com | Всички права запазени.