Арена Армеец пуска билети за Милко Калайджиевич по 400 евро

Арена Армеец пуска билети за Милко Калайджиевич по 400 евро
26-01-2023г.
0
Гост-автор

КУЛТУРНИ ВОЙНИ

В пряка конкуренция със скъпотията за сноби, които ще се тагнат в Народния театър, че са гледали Джон Малкович, промоутърска фирма със светкавичен рефлекс организира контра концерт на Милко Калайджиевич в Арена Армеец на 4-ти километър.

Билетите за Калайджиевич ще са два пъти по-скъпи, местата са много повече и приходите ще са грандиозни - и така ще се натрие носа на жълтопаветните сивушки и гаврошовци.

Промоутърите от "Болкан Парадайс Гангста Ентъртейниг" са поканили Калайджиевич да избухне като никога. Той ще бъде подкрепен от кордебалет с полуголи худ.-гимнастички, танцуващи ориенталски български танци. Отделно ще има и трупа от 10 Баби Ванги, които ще правят предсказания чрез танц, а Нешка Робева ще блъска с юмрук по барабаните при всяко предсказание.

Така перкусиите на концерта ще имат съдбовно и символическо значение за България.

На китарата, разбира се, ще е Васко Жабата, а беквокалите ще изпълнява божествената Цеца Мецата.

Билетите вече се продават като топъл хляб без насекоми - въпреки че струват между 50 и 400 евро!

До касите на концерта активисти яко български левове ще агитират против еврото и ще събират подписи за референдум, макар че и те ще гледат концерта и си плащат като попове в евро.

Също като в Народния театър, културното събитие в Арена Армеец не е индиферентно спрямо ДПС - певецът Милко Калайджиевич е бил кандидат-кмет на Свиленград, номиниран от ДПС.


***
МИЖАВ ИНТЕРЕС

Потребители на култура, които побързаха да се изхвърлят с билети за Малкович, вече търсят купувачи за ненужните хартийки, дори на половин цена.

"Продавам билет за Джон Малкович за 200 лв." - написа виден полуинтелектуалец, който се проклина за прибързаното решение да купи билет за тая снобска среща за претенции с чупки в кръста.

Друг беше още по-откровен:

"Друго си е на Бате Милко! Не знам какво ми стана като чух за тоя Малкович, подведох се по цената. Рекох си: за 400 лв. сигурно ще е WOW. Но ето, че излезе друго готино събитие, което е още по-скъпо. Не ме интересува, даже да не си продам билета за Малкович, пак ще ида на Калайджиевич, веднъж се живее! Как ще пропусна трупата на Вангите и Кака Нешка на барабаните" - недоумява фенът. 

Източник: СЕГА

© 2024 Lentata.com | Всички права запазени.