А дали украинската ракета в Полша не е нарочно изпратена от Украйна?

А дали украинската ракета в Полша не е нарочно изпратена от Украйна?
17-11-2022г.
0
Мажд Алгафари

Добро утро,
А дали украинската ракета в Полша не е нарочно изпратена от Украйна? 

Зеленски, САЩ и НАТО установиха, че е по-добре да си нямат работа с Русия и измислиха вариант, в който да се "оттеглят" от фронта, образно казано. 

С този си акт, тримцата по-горе споменати, ще имат очите и оправданието пред света, да седнат с Русия и да преговарят за някакво примирие и намиране на решение за случващото се в Украйна. 
САЩ и НАТО разбраха, че по-добре е да си нямат работа с Русия, защото не получиха от света онази подкрепа срещу Русия, която очакваха. Разбраха, че са се заблудили и то много. 

Както и при агресията на САЩ и НАТО в Ирак, където получиха международна подкрепа от дори нечувани държави по света, така и сега. САЩ и НАТО са подкрепени точно от такива страни. 

САЩ и НАТО разбраха, че да водиш война с наемници е скъпо и несигурно. Стратегията им е стара и неефективна. Ако преди векове, тази стратегия е била ефективна, то сега не е така. Ако преди време е било чест и престиж за мъжете да бъдат част от армията, то сега не е така. Сега го правят от немотия или адреналин. 

Да сте чували при всичките войни, които сътвориха САЩ и НАТО, някой наемен войник да е получавал отличия или награди? Да са написани книги за него? Да му е издигнат паметник? Няма и да чуете. 

Затова, все повече си мисля, че тези ракети са опит да се потушат нещата и да се стигне до подписването на някакво мирно споразумение с Русия, иначе нещата ще излязат извън контрол и, ако някой ще е губещ, то това ще са САЩ и НАТО, а това не им се иска. 

Между другото, нашите медии не го отразиха, но Ердоган намекна, че би напуснал НАТО, ако се активира чл. 5 заради Украйна, защото не иска и няма да въвлече страната и народа си в една безсмислена и нагласена война. А направи ли го, то и други държави ще последват Турция, което означава разпад на НАТО, а това ще доведе и до разпад в ЕС. Разпад на всички форми на съюзи и коалиции по света. Което от своя страна ще доведе до невиждани икономически сътресения, най-вече в САЩ и Запада. 

Каквото и да ни показват медиите, било то едната или другата страна на събитията, то имайте едно предвид - истината е някъде по средата. 
Поздрави: Мажд Алгафари

© 2024 Lentata.com | Всички права запазени.