Извинявайте, красавици, ама на какво основание Вие, имате право да искате успял мъж?

Извинявайте, красавици, ама на какво основание Вие, имате право да искате успял мъж?
17-11-2022г.
0
Гост-автор

Боби Даскалов:

Всеки ден, чуваме красиви и наконтени дами да повтарят, че искат да имат истински и успяли мъже до себе си. 

Извинявайте, красавици, ама на какво основание Вие, имате право да искате успял мъж, след като 90 % от вас, нямат и един ден работен зад гърба си.

 Какво разбирате Вие от успеха и от усилията за него ? 

Докато успелият мъж е работил за своя успех и си е скъсвал задника от сутрин до вечер, носил е по 10 дини под една мишница, спал е по 5-6 часа на вечер или е пропътувал по хиляди километри на месец, Вие "мили дами" сте се чудили с коя приятелка къде да излезете на шопинг или на кафе, за да раздуете клюките, а вечерта пък сте се чудили в коя дискотека или механа да отидете, за да събирате погледи и да кълчите кръшна снага. 

Така, че спрете да парадирате и да показвате постиженията на пластичната хирургия върху Вас и да бъркате мамините синчета, или подставените лица във финансови схеми и злоупотреби, контрабанди и измами, които Ви плащат сметките и Ви дават с охота кредитните си карти и луксозни автомобили, с ИСТИНСКИ успелите мъже, защото тези същите измислените герои пред които Вие пърхате с изкуствените си мигли, като пеперуди, ТЕ, не знаят истинската цена на парите. 

И не се и чудете, защо истинските, успелите мъже, Ви използват само за секс играчки и за нищо повече, за да казвате след това, че нямало истински мъже за сериозна връзка. 

В живота получаваш това, което даваш, Вие давате едно красиво тяло и фалшива любов, изградена върху изцяло материални ценности, така че не очаквайте да получите нещо повече, казвам Ви го Аз - Боби Даскалов, но това са думи и мисли на поне още 3-4 миларда мъже по целия свят!

© 2024 Lentata.com | Всички права запазени.