Леле, какъв хейт ни заля, Гала, Маги, мен…Не само хейт, а клетви!

Леле, какъв хейт ни заля, Гала, Маги, мен…Не само хейт, а клетви!
16-11-2022г.
0
Гост-автор

Кремена Халваджиян:

Леле, леле, какъв хейт ни заля, Гала, Маги, мен…Не само хейт, а клетви! Клетви-съвсем емпатично и иновативно действие, ще трябва да си отлеем едни, например, рециклирани куршуми.

Палтата, кожените палта са този път темата, която обедини българина! Грижовния, еко, био, веган, хуманист, информиран, съпричастен и НЕ БЕЗУЧАСТЕН българин,  този път активен почти колкото на избори! Който НЕ ползва кожени колани, обувки, калъфи, книги, тефтери, дивани, чанти, който НЕ яде прасета, пилета, или пък 100-левови телешки стекове, според чергата, (то май винаги чергата е истинския проблем). Телета, държани в мрежи във въздуха, за да им станело не знам си какво месото. Не просто случайно припаднали телета, сготвени, поради липса на друга възможност. 

Българина, който не замърсява въздуха, и не си купува цигари от една друга “лицемерна” индустрия! Вредни са, ама са във всеки магазин. 

Същото и с кожените палта. А кой ви каза, че сме ги купили? Или пък защо не, нали са в магазините, по билбордовете, по дефилетата на всички марки, че и на дизайнерите, изброени от вас, информираните, за които между другото сте в грешка-използват масово кожа, с едно, две пиарски изключения.

Защитавате кауза, разбирам. Уважавам на всеки позицията, но не и агресивното й налагане. Камо ли придружено с клетви! 

Аз пък питам ли защо още има законен лов?! И нищо, че утрепахме пчелите, няма нищо! Питам ли с какво вий, безгрешните, ей в тоя миг вредите на света? А питам ли ви защо толкова бързо забравихте, (пардон-свикнахте, много обичаме да свикваме), че ей тук до нас, днес, се води война и умират хора! И животни. Но и ХОРА!

Ако има нещо, което ще съсипе тоя вече побъркан свят, това е трибуната, от която всеки може да каже всичко….седейки си в мишата дупка. А, което ме подсеща-продават се и отрови за мишки, нали? За мишлета. За “вредители и гризачи”, много хуманно заглавие!

И да кажа две думи за събитието: направих това събитие, за да подкрепя мой приятел, и неговия ЗАКОНЕН бизнес. Направих го не като инфлуенсър. Като приятел.

Много бързо искаме да станем прекалени светци, а мразим. В природата винаги има баланс, а му се бъркаме. Няма да носим кожени палта, а тричането е народен обичай! Чудни сме! 

А сега ще си изведа кучето на разходка и ще забравя за вас.  

Защото с иновативното си мислене и напредналите нови технологии и на Луната да отидете да живеете някой ден, единственото, което ще се случи, е да занесете зло и там.

© 2024 Lentata.com | Всички права запазени.