ЗВЕЗДАТА

ЗВЕЗДАТА
24-03-2023г.
0
Мартин Карбовски

Никой не ми вярва, никой не обръща внимание.

Преди много години казах, че звездите у нас не са от ранга на Том Круз, Брат Пит и Анджелина - у нас звездите са политиците. Те са богове, звезди, шамани, вождове и фюрери. Техните сълзи лекуват рак. Те са ацтекски имена, чиито жертви сме ние. 

Доброволно.

Замислете се, жертви - днес Борисов е говорил пред 1500 човека в Благоевград. 

Коя е другата звезда, която може да събере толкова хора в зала - без да пее, без да е Лили Иванова, без да е възкръснал Майкъл Джексън?

Кравата обича касапина си, това е единствената психологическа концепция у нас. Критичността у нас е  хомеопатична, ниската концентрация на критичност ни заличава, остават само пиар пирамидата на фюрера, фараона, феодала, фармасонина Борисов.

Докато Борисов хипнотизира мишките в Благоевград, аз и Теодор Михайлов сме се хванали за гушите и се мразим. Ако се запитате кой е Теодор - пак ше съм прав.

Козилата и три фолкпевици спорят за морала при майките. Христо Иванов говори пред шестима джендъри. 

А Борисов е Звездата - тълпи, полкове, анимирани от прехода душици го гледат с благоговение, което не изтлява. Превръща се в евангелие, Евангелие на провала на най-глупавата нация от фенове.

Аз виждам два проблема - наистина простите мужици следват фюрера Борисов, докато уж умните и красивите просто изкарват някой лев докато се борят с него. Над всичко това виси Магнитски, тих, невъзмутим.

Разберете - ако се борите с Борисов , слезте долу, сбийте се с със зомбитата му. Иначе ще ви заподозра, че сте колаборатори. Вие сте групита на Борисов. Засрамете се.

© 2024 Lentata.com | Всички права запазени.