Жената на Тото: Как е възможно да извъртите така нещата?

Жената на Тото:  Как е възможно да извъртите така нещата?
01-08-2023г.
0
Лентата

Жената на Тото, Кристин Йотова, излезе с позиция след разразилия се скандал и възмущение от гостуване на Тити Папазов при Тото, в което Тити разказва за насилствено подстригване на негово бивше гадже. Заради многото доклади, съдържанието на канала на Тото в youtube е свален.

Ето какво написа Кристин:

Добре бе, аз имам толкова много въпроси, че не знам откъде да започна ? Как е възможно да извъртите така нещата, че пак Тото да ви е виновен ? Как е възможно да кажете, че Тото подкрепял насилието ! Не ви ли е срам ? Не виждате ли този човек как говори за жена си навсякъде ! Не виждате ли с какво умиление, любов и отдаденост към нея и семейството си. 

Та аз живея с него от 5 години и с ръка на сърцето ви казвам, че това е един от най-добрите хора, които познавам. Винаги помага на майки с колички, на хора попаднали в ситуация на улицата , на закъсали коли, на продавачи, на познати, непознати … ума ми не го побира вие какъв го направихте ! 

И сега е времето всички вие ХОРА, да се включите и да кажете какъв човек е Тото, а не да си мълчим само, за да не ни нападнат няколко малки, неудовлетворена от живота душици. Та Тото не спира да обяснява на сина си, че жена не се удря, не се обижда и не само на него, на всички винагииии ! Сериозни ли сте ? Човекът дори не е разказал собствена история ? Бил се засмял на някаква история на някакъв друг човек. 

Извинете, вие не сте се смяли никога на някакви нелепи истории и вицове ли ? А и това е ВОДЕЕЕЕЩ НА шоу, какво се очаква, да стане на бие гостите си при всяко нещо, на което не е съгласен ли ? Или да се заяжда с тях ? Та нали в такъв случай, никой няма да дойде, никой няма да си разкаже историите, никой няма да се разкрие, за да видите вие ! И защо за Бога ви е виновен водещия за грешките на госта изобщо? Кога в БТВ или НОВА са били виновни водещите, заради това, че някой политик, примерно, говори откровени лъжи в ефир ? Защо тогава не питате: “Как може да се дава трибуна на тези … “

Ааа и друг въпрос имам: Защо пък за поуките и хубавите неща в подкаста никой не каже: “Еее браво бе Тото, ти даде трибуна за тази мъдрост “ ? 

Знаете ли какво ще ви кажа - обвинявайки, умишлено и целенасочено, човек в нещо, което не е ( в случая, че подкрепя насилието или е насилник ), съсипвайки живота и кариерата му, вие не сте по-малки изроди от този , който наряза момичето. Правите същото с душата на човешко същество, което не го заслужава ! Виеее сте също толкова изроди ! Запомнете го добре. Защото съм сигурна, че и тоя хубавец със “Свобода или смърт” пръв е скочил с нелепицата за Ботев и Левски, примерно, и веднага е плюл по Тото, защото е страшен патриот, ама ето, че живота го поставя в ситуация и какво да видим - изрод . Ей така Господ и вас ще ви постави пред изпитание и ще разберете колко дребни душици стее, но аз вече го знам  ! 

Та нали утре някой ще стрелне с пистолет през прозореца, ще стане беля и АЙДЕЕЕ пак Тото е виновен, защото Бербатов разказал такава история в неговото предаване. Ма вие сериозно ли не виждате колко е нелепо ? Не може за всяка случка Тото да е виновен за това, че има предаване. Или не - може. Виновен е, че направи нещо толкова успешно. 

А вие се замислете наистина ли сте напълно праведни и чисти, че никога не сте се засмяли на нещо нередно. Смехът не те прави насилник, не те прави лош човек ! 

Сега е моментът всички, които познавате Тото, подкрепяте и виждате наистина какво прави и дава за вас, да го подкрепите, да го подкрепите гласно, така както плюят мишите - гласно !, защото не знам този човек как издържа. На мен ми писна да си мълча ! 
Не го заслужавате.

© 2024 Lentata.com | Всички права запазени.