Затова - всички срещу глобката и нито глас за сглобката!

Затова - всички срещу глобката и нито глас за сглобката!
30-03-2024г.
0
Карлос Контрера

Най-бездaрният и вреден Председател на ЕК за цялата история на ЕС - Урсула фон дер Лаейн, поздравявала България за влизането в полу Шенген...

Ако не беше гавра, щеше да е смешно. 

Обаче си е чиста гавра да поздравяваш някого с полумерки, полууспех, половинчата работа, която е такава, защото задкулисните интереси в ЕС така са решили. Видимото лице на това задкулисие е точно госпожа Урсула фон дер Лайен. Тя не направи абсолютно нищо освен едни голи декларации за подкрепа на България и Румъния да бъдат пълноправни членове на ЕС, т.е. да получат пълен достъп до Шенгенското пространство. Сухите и блудкави декларацийки на фон дер Лайен и ЕК не се броят. Те бяха за парлама!

Същата госпожа сега пак ще се кандидатира за Председател на ЕК в следващия мандат. С огромно учудване наблюдавам как някои среди в България са щастливи от този факт и в готовност да я подкрепят! Не, госпожа фон дер Лайен е един от гробокопачите на европейската идея. Тя и нейната комисия с безумията си от 2020г. насам водят ЕС към полуразпад, превърнаха съвсем Съюза в територия не на две, а вече на три скорости, убиха европейските икономики, съсипаха европейската енергетика със "Зелената сделка", прахоса милиарди от парите на европейските граждани, за да плащат сметката на САЩ в Украйна, досъсипаха европейското земеделие, увеличиха бедността и неравенствата между регионите в Европа, пропагандират ЛГБТИ+ дивотии... И това е краткият списък на золумите на Урсула фон дер лайен и компания. 

На този фон същата госпожа ни се предлага и се самопредлага за още един мандат! Баста! Напротив, като европейци час по-скоро трябва да се оттървем от тази клика, начело с фон дер лайен. По глупости и простотии успя да задмине и любителя на чашката Юнкер, който на фона на госпожа Урсула ни се вижда вече един съвсем разумен мъж, па макар и неадекватен след 11 часа сабале...

Предстоят европейски избори. Ще избираме евродепутати, които пък да гласуват новия състав на ЕК. Затова е много важно да се гласува срещу всички партии от сглобката, които вече декларираха, че ще подкрепят Урусла фон дер Лайен за втори мандат. Затова - всички срещу глобката и нито глас за сглобката!

© 2024 Lentata.com | Всички права запазени.