Възраждане започва подписка за национален референдум относно запазването на българския лев

Възраждане започва подписка за национален референдум относно запазването на българския лев
11-01-2023г.
0
Костадин Костадинов

Днес от Възраждане започва подписка за национален референдум относно запазването на българския лев.
Ето как можете да се включите и да подкрепите кампанията:
1. Изтеглете формуляра за събиране на подписи от нашия уебсайт или Facebook страница.
2. Разпечатайте формуляра и започнете да събирате подписи от лица, които подкрепят референдума и имат избирателни права (имат навършени 18 години и са български граждани).
3. Уверете се, че всеки подпис включва трите имена, ЕГН и пълния адрес на лицето, включително етаж и номер на апартамент, написани четливо и правилно. Всеки човек трябва собственоръчно да изпише данните си и да се подпише, като изключения се правят само за хора с физически увреждания и се записва в поле „забележка“.
4. Не номерирайте подписите и страниците. Тази дейност ще се извърши от нас при финалното оформяне на всички събрани подписи.
5. След като съберете достатъчен брой подписи, изпратете формуляра на адрес гр. София, бул. Христо Ботев №111, до Наталия Андонова, тел. 0886738222
6. Не забравяйте да изпратите формулярите възможно най-скоро, за да сте сигурни, че можем да ги обработим своевременно. Крайният срок за вкарване на подписите в Народното събрание е 10 април 2023 година, а вашата пратка трябва да е при нас най-малко 10 дни по-рано, за да сте сигурни, че ще успеем да ги обработим.
Тези инструкции са валидни и за българите в чужбина.
Да живее България!
 

© 2024 Lentata.com | Всички права запазени.