Ужас! Китайците ни наблюдават през кафеварките у дома

Ужас! Китайците ни наблюдават през кафеварките у дома
10-01-2023г.
0
Дахер Ламот

След като прочетох, че г-н Божанов е притеснен от това, че има китайски камери навсякъде, аз се поуплаших, щото в момента чета китайска фантастика.
Разгледах внимателно всяка страница да не би подлите китайци да са сложили микрокамери някъде по тях, щото имам навика да чета гол .
Мисля да му пратя книгите за по-подробно разследване. Другото, което ме притеснява е, че ЕС внася 98% от редкоземните метали от Китай, а голяма част от електрониката също е правена там. Примерно безценните диспрозий и тербий се добиват в провинция Дзянси и много трудно се извличат, само китайците знаят как. Гадове. А са бая важни. 
Май и кафеварката ми е правена в Китай, както повечето. Ако ме записват как си пея, докато си варя водата...ужас. Даже китайците ще знаят защо съседите ме гледат с неприязън. 
Да, аз съм обикновен рапон, но ако китайците засекат разговорите на г-н Божанов и съпартийците му, за това как те дискутират  секретни технологии за хиперзвукови снаряди и ултра-микрочипове, тогава вселената ни е в опасност. 
Въобще тази параноя е много здравословна.
ПС Впрочем трилогията наистина е добра, доста различно мислене предлага Цъсин.

© 2024 Lentata.com | Всички права запазени.