Все повече наши звезди заприличват на нелепи силиконови манекени

Все повече наши звезди заприличват на нелепи силиконови манекени
27-12-2023г.
0
Лияна Панделиева

Познавах красиво момиче. Сега е урод. Преди малко отново ми се появи във фийда и ми прилоша - буквално. 

За последните няколко години постоянно виждам резултатите от ремонтната й дейност буквално по цялото тяло, а сега изведнъж се появи с нови устни и скули, които директно я поставят в графата на човешките уродства. Представете си нещо средно между кукла Брац и кристалния череп от Индиана Джоунс, но с грим а-ла Малката булка от едноименния индийски филм. 

Тя наистина беше красива и всичко по нея беше идеално създадено, косата й беше прекрасна, тялото - стройно. Идея нямам с колко вече е увеличила бюста, направи си подплънки на задника и подхвана стръвно лицето. 

Несъмнено това е заболяване на хора с пари и нищо друго освен пари, но се чудя какви са близките край нея, които не опитват да я спасят от обезобразяването завинаги. Какво е семейството, кои са хирурзите, които нямат спирачка или механизъм да намесят и психиатър и той да поеме спасяването на пациента…

Няма как да публикувам снимката й тук, а и не ми се търсят други обезобразени жени. 

Уж в рамките на "приличното" все повече наши звезди заприличват на нелепи силиконови манекени и докато рязането на тялото и попълването с разкрасители е болест, то второто е странна форма на отчаяние, че настъпването на старостта не спира.

© 2024 Lentata.com | Всички права запазени.