Мисириатът е в много тежко положение по празниците

Мисириатът е в много тежко положение по празниците
25-12-2023г.
0
Гост-автор

Мисириатът е в много тежко положение по празниците, защото няма какво да предложи на драгия читател и зрител, та поради тази причина смуче от пръсти небивалици и залива медийното пространство.
Цъкам си аз по разни сайтове и попадам на мисирска повърня във вестник "Сега". Заглавието е гръмко - "Хиляди подкрепят кампания срещу новогодишното слово на Радев". Въпросната кампания е организирана като събитие във фейсбук от световно неизвестните психодесни жълтопаветници, нарекли се "Жълти жилетки България", които се борели за пряка демокрация и социална справедливост... Истината е, че са поредното грантаджийско НПО, вързано на къс синджир към посолствоТО.
Хиляди, написала мисирката... Ми то там към 1400 натиснали бутончето, че ще присъстват и още 4800 заявили, че имат интерес. Мисирката явно не е наясно, че 1400 не са хиляди, ама толкова ѝ е пуешкият мозък. Отделен е въпросът, че на жълтопаветния умнокрасивитет това им е капацитетът. Ми нека са хиляди, ама и 500 000 да са, това са си ония нищожни 7% от народонаселението българско, които гласуват за ала-баладжиите Кирето, Кокорето, РистЮ и дженераль Танас и ние много добре си ги знаем. Известно е, че няма общество, в което да не присъства около 10% утайка от всякакво измерение - психопати, извращеняци, престъпници и пр., та ние не може да сме изключение с нашите 7% грантаджии, краварофили, укрофили и обикновени дебили.
Та тъй де...
Тези жалкари щели да си изключат телевизорите 23:55 ч. на 31.12.23 г., за да не си разваляли новогодишното настроение. Като знам, че 90% от скачащите по площадите малоумници живеят като мизерници, чак ми е интересно що за новогодишно настроение биха имали в кочинките, които обитават. Разбира се тук изобщо не иде реч за тия жалки обитатели на панелки в крайните квартали на столицата, дето срещу 40-50 лева разнасят малоумни плакатчета и веят байряците на бандерлюгите, урсулите и терористичната организация на краварите. Идеята е друга. 

Т. нар. "Жълти жилетки" са гушнали някой и друг долар, за да претоплят отново вкисналата манджа за импийчмънт на президента Радев. Така им е поръчала Галя от посолствоТО и те действат, щото нови опорки си трябват за жълтопаветното стадо, за да е нахъсано и при първата тръба да хукне по площадите да си показва простотията. Шенген и Еврозоната забоксуваха здраво, приятелчетата на Домусчиеви - Боко и Шиши - нещо се покриха дълбоко след като стана гафа с едни 500 кг пудра захар на един кораб, нарязаха паметника на Съветската армия и сега нямат срещу какво да вият като бесни кучета, па и може да се наложи да го възстановяват съвсем скоро, конституционните промени могат да отидат на кино поради юридическата неграмотност на авторите им, в държава 404 работата хич не е розова за англосаксонските пирати и брюкселския алабаш, деменцията в Белия дом здраво се дъни, НАТО се оказа сламено плашило, ЕС е пред разпадане и пр. Та затова сега ще си изгасят телевизорите, за да се чувстват значими и да не се замислят много-много по въпроса дали ще има места за тях по колесниците на излитащите краварски самолети...
А Радев сигурно толкова много се е притеснил, та ще си премести каквото може в навечерието на третата година от втория си мандат като президент...

© 2024 Lentata.com | Всички права запазени.