Водени от демони

Водени от демони
05-06-2023г.
0
Гост-автор

Автор: Милен Пенев

Какво ни каза записът от Националния съвет на ПП
Цинизмът им може да се дължи на намесата на лукавия

Истанбулската конвенция ще ни бъде наложена от ЕС

Легендарната метъл група Пантера свири наскоро за пръв път в България. Една от емблематичните им песни се казва „Водени от демони“. Тя звучи много актуално сега, демоните са обсебили душите и телата на политиците както в България, така и по света, и чрез тях сеят семената на злост и разрушение. Устоите на нормалността се разпадат и само общото ни усилие може да ги въздигне отново.

Публична тайна е, че голяма част от българските партии защитават чужди интереси и Златният телец е любимият им идол. Поредното доказателство беше дадено миналата година, когато беше предадена българската национална кауза за Македония. И все пак досега не бяхме чували такова ясно самопризнание в тази насока, каквото получихме от записа на Националния съвет на „Продължаваме промяната“ от 21-ви май.

Деянията, които променливите демократи възнамеряват да извършат, или вече са започнали извършването им, покриват редица състави от Наказателния кодекс. Някои от тях даже трудно могат да получат наказателна квалификация, въпреки че са очевидно противоправни и с висока степен на обществена опасност. Това поражда въпроса за необходимостта от осъвременяване на законодателството ни, за да отговаря то адекватно на модерните тенденции в организираната политическа престъпност. Но проблемът не е само правен или институционален, той е и метафизичен. Едно от действащите лица в записа завява, че който иска да бъде министър, трябва да се подпише с кръв за готовността си да прави незаконни чистки в администрацията. С кръв се подписват договорите със сатаната, упорито се носи легендата, че такъв договор подписва Хитлер на 30 май 1932 г., и това поставя основата на краткия му, но шеметен възход.

Нашите политици са по-близко до Макс и Мориц, отколкото до архизлодей като австрийския ефрейтор, но това не изключва възможността да са продали душите си. Всичко това поставя ситуацията в съвсем нова плоскост. Излиза въпросът дали политическият заговор не е просто видимата страна на едно демонично нашествие, и някои политически дейци не служат като емисари на Княза на този свят в опитите му да възвърне властта си над човечеството? В подкрепа на това твърдение може посочим факта, че друг политик от същата група призова от социалните мрежи да се пуска кръв.

Демоничните същества се хранят с кръв, война и човешко нещастие и чрез призивите на обладаните от тях издават своето присъствие. Има и други признаци за сътрудничество със сатаната. Политиците от скандалния запис са искрени привърженици на евроатлантическите ценности и Европейския съюз, нямаме съмнения в това. Въпреки това те си позволяват да използват изключително груби и обидни думи за българския еврокомисар, както и да коментират шуробаджанащината и липсата на морал в европейските институции. Такова дълбоко личностно противоречие и цинизъм може да се дължи единствено на намесата на лукавия, тъй като не можем да си позволим да заподозрем нашите политици в явно лицемерие.

Бесовете вече създадоха една война, която бушува на Източния фронт и отне дотук живота и здравето на стотици хиляди хора. От тази касапница нямат никаква полза нито руския, нито украинския народ, които са братски както помежду си, така и за България. Но те я водят, брутално и безжалостно, заслепени от пропагандата и без да виждат кой ги управлява всъщност. Но една война не стига, както и една пандемия не стига, и за подчиняването на света е необходимо той първо да бъде добре разтресен и разбъркан, точно като мартинито на Бонд. За да бъде подчинен човека, той трябва да загуби своя пол, раса, национална идентичност, семейни връзки, самостоятелно мислене и всякакви други характеристики на неговата индивидуалност и неповторимост, на божията искра, която е заложена в него. По всяка от тези насоки се работи неуморно.

Истанбулската конвенция ще ни бъде наложена от Европейския съюз, въпреки че не я искаме и е незаконна по нашето право. Подготвя се пандемично споразумение, което ще нанесе много сериозен удар върху суверенитета на всички държави по света и ще прокара пътя към едно световно правителство. Приемат се европейски актове за борба с дезинформацията и „свобода“ на медиите, които скоро ще направят недопустими статия като тази, която четете в момента. Списъкът може да продължи с и с много други примери за промиване на човешкото съзнание и налагане на хората на неприемливи за тях социални модели. И ако не искаме да станем част от прекрасния нов свят, в който ще ни бъде отредена ролята на обслужващ персонал или човешка тор, е добре да се помъчим да осъзнаем ставащото и да реагираме в границите на своите възможности. Ако обладаните от бесове политици и техните не по-малко зомбирани фенове призовават за кръв и насилие, не трябва да се поддаваме на тези провокации. България е останала шест милиона човека и сме твърде малко, за да се избиваме помежду си.

Насилието ражда отново насилие, а освен това е безсмислено, тъй като както казва светотото писание - те не знаят какво вършат, през техните гласове говори друг. Граждански сблъсъци са ни най-малко нужни сега, когато трябва да сме обединени от ценностите на мира, съпричастието и човешката взаимопомощ.

Войната на изток обаче е добър пример какво ни чака и в какво искат да ни въвлекат. Докато ние искаме мир и нормален живот и до сърцето ни са близки принципите на ахимса, проповядвани от Ганди, обладаните от тъмни сили политици ще направят всичко възможно да ни вкарат по-активно във войната и да пролеят българска кръв на фронта, за да изпълнят волята на господарите си. Законни граждански протести, походи за мир, участие в инициативата за референдум за мир и суверенитет са част от средствата нормалните българи да отстоят правата си. В същото време трябва да се води борба и директно срещу източника на злото, а именно - бесовското обсебване. Инквизицията дава солидни рецепти за прогонване на демонични присъствия като бичуване и затваряне н ковчег с пирони, но при тях лекуваният рядко оцелява.

Народната парамедицина също има рецепти за противодействие на нечистите сили, които включват светена вода, сребърен куршум и добре заострен кол. Тези средства изглеждат малко остарели, въпреки че една клизма със светена вода няма да навреди. От хуманна и християнска гледна точка лечението на обсебването все пак следва да е друго - на засегнатите хора трябва да се осигури продължителен покой, през който да останат насаме със себе си, да осъзнаят делата си и чуждото присъствие и да спечелят душевната си свобода чрез ежедневни молитви и покаяние. Този продължителен покой може да бъде в затворническа килия на базата на извършените от обсебените закононарушения в приятната компания на земен архангел от типа на бай Ставри. Покоят и пречистването могат да се случат и по друг начин, на избрано от обсебените място, стига те да бъдат прокудени веднъж завинаги от Парламента и политиката и даже да не помислят да се връщат там.

Равносметката не е много много приятна, независимо дали ще погледнем от камбанарията на материалистичния разум или от тази на езотеричните прозрения. Оптимистичното е, че лечение все пак има и то зависи от нас. И ако битката е неравна, то тя е неравна в наша полза, защото на всеки техен легион противостои един милион човешки създания.

Източник: Труд

© 2024 Lentata.com | Всички права запазени.