Уви, за Месец на семейството не разполагаме със средствата за десетки билборди, както Прайда

Уви, за Месец на семейството не разполагаме със средствата за десетки билборди, както Прайда
04-06-2023г.
0
Кристиян Шкварек

Специално като отговор на Месец на семейството тази година от София Прайд са решили да направят кампания, с която насочват ЛГБТ идеологията си към семействата.  
Цяла София е облепена в десетки билборди, призоваващи да докарате децата си на тазгодишния "Парад на дъгата", където за втора поредна година щяло да има "детска сцена". 

Уви, за Месец на семейството не разполагаме със средствата за десетки билборди, както Прайда. 

Нас, за разлика от тях, не ни финансират нито посолства, нито големи, международни организации. Не можем да си позволим огромна сцена, на която да докараме известни певици от Израел, нито пък ежедневно отразяване и реклама в национален ефир. 
Но това, което имаме ние е много по-скъпо, много по-ценно. Ние имаме истината и любовта на наша страна. 

Истината: че има само два пола, че бракът е между мъж и жена, че експериментите с детската психика вредят, и че историята нас ще оправдае накрая. Колкото и тъмно да става преди изгрева.

Любовта: към родината, вярата, нормалното - тоест всичко, което Постмодернистите презират. Любовта към свободата - на мисълта, на говора, на идеите - онова, което се опитват да подложат на цензура и забрана. Да класифицират като "език на омразта" и да сведат мисълта до престъпление.

Въоръжени с истината и любовта нашето движение има всичко, от което се нуждае. Единственото, което му остава - сте вие. Вашето присъствие на голямото шествие за Семейството, този 17 юни, събота, от 14:00 на площад "Света Неделя" в София. 

Защото не парите и подкрепата от "посолствата" ще спечелят накрая, а истината, любовта и свободата.

© 2024 Lentata.com | Всички права запазени.