Вече продават къщата на Къро в ЮАР за 5 милиона долара

Вече продават къщата на Къро в ЮАР за 5 милиона долара
26-06-2023г.
0
Лентата

Къщата на показно разстреляния мафиотски бос Красимир Каменов – Къро в Кейптаун, Южна Африка, вече е обявена за продажба от роднините на убитата с него моделка Гергана Кочанова, съобщи „Уикенд“ от българи, живеещи в ЮАР. Според думите им просторното имение в луксозния квартал „Констанция“ в Кейптаун вече се предлага за продан от имотни брокери, като определената цена за баровската къща с размерите на прогимназия и с двор от над 4 декара е фиксирана на 5 милиона долара.

Неофициално се твърди, че имението, в което на 25 май т.г. Къро беше екзекутиран от отряд наемни убийци заедно със своята втора съпруга Гергана Koчанова, бодигарда си Деан Генов и детегледачката, се води собственост на дружество, контролирирано от бащата на моделката, бившия плувец Петър Кочанов. Той от много години живее и работи в Америка. Смята се, че Кочанов е бил вписан като собственик на имението, обитавано от зет му Красимир Каменов и дъщеря му, тъй като има легални доходи и с цел да се избегнат неудобни въпроси пред властите в ЮАР откъде са парите за покупката на баровския дом.

Българин, живеещ от години в Кейптаун, призна пред „Уикенд”, че обявената за продан резиденция на Красимир Каменов – Къро се предлага неофициално и че обявата не е публикувана в специализирани сайтове по изричното настояване на близките на жертвите. „Моята информация е, че къщата все още е запечатана от полицията в Кейптаун като арена на брутално престъпление и продължаващи следствени дейности.

Възможно е имението на Каменов да не се обявява официално за продажба и поради друга причина – за да не се знае, че в този имот е била извършена мафиотска екзекуция с четирима убити. Кой баровец ще си купи къща, в която са били разстреляни като кучета двама мъже и две беззащитни жени?“ коментира пред „Уикенд“ български емигрант, живеещ в Кейптаун.

Месец след бруталното убийство на Красимир Каменов – Къро, властите в ЮАР все още не дават никаква информация за това как се движи разследването.

Твърди се, че криминалистите разполагат с огромна база видеоматериал от нахлуването на убийците в къщата на Къро и последвалата масова екзекуция, тъй като висаджийският бос инсталирал камери абсолютно навсякъде в имението си, записите от които се качвали на сървър, който не е бил открит от убийците му.

Знае се, че екип от цели девет наемни килъри, изпратени да ликвидират 55-годишния Красимир Каменов – Къро и неговата съпруга, са нахлули с взлом с брониран джип с фалшиви регистрационни табели и затъмнени стъкла в баровското имение на укриващия се в Кейптаун висаджийски бос около 7,30 ч. сутринта на 25 май.

Убийците са били облечени с фалшиви униформи и шапки на американската служба за борба с трафика на наркотици ДЕА и са носели маски на лицата си, за да не бъдат разпознати.

Източник: kriminalno.com

© 2024 Lentata.com | Всички права запазени.