Васил Терзиев поиска среща с Бойко Борисов и предложи да обсъдят политики от програмата на ГЕРБ за София

Васил Терзиев поиска среща с Бойко Борисов и предложи да обсъдят политики от програмата на ГЕРБ за София
17-11-2023г.
0
Гост-автор

Никола Николов, шеф на пресцентъра на ГЕРБ във Фейсбук:

“Ще търсим подкрепа за мнозинство в СОС от всички партии, но без ГЕРБ!” Помните ли тази клетва на напористия комсомолец с блеснал поглед Борис Бонев. Да, ама не, както казваше големия Петко Бочаров.

Докато София гори и водни оръдия пръскат срещу софиянци, Васко Терзиев тихомълком и по тъмни доби покани ГЕРБ на среща. Поканата беше получена по имейл в разгара на сблъсъците в София в 19:21 часа.

Васил Терзиев изпрати лична покана до Бойко Борисов за среща, на която да обсъдят приоритетни политики и проекти за развитие на София.

Но това не е всичко. В поканата си Терзиев предлага на Борисов и ГЕРБ да обсъдят конкретни политики и проекти, заложени в предизборната програма на ГЕРБ.

Правилно сте прочели - в предизборната програма на ГЕРБ.

Освен това Терзиев предлага на Борисов и ГЕРБ да посочат конкретни проекти, които да бъдат финансирани с бюджета на София за 2024 г.

Чета и не вярвам на очите си. Чудя се и дали Борис Бонев знае за тази покана и дали и той ще бъде на предложената от кмета на “Промяната” среща.

Ще разберем съвсем скоро, защото крайният срок Бойко Борисов и ГЕРБ да отговорят на поканата на Васил Терзиев е утре до 15:00 часа.

© 2024 Lentata.com | Всички права запазени.